Izvor:
24.04.2017 u 13:06
0

HOROSKOP ZA 24. APRIL: Lavovi osećaju potrebu za pažnjom, Ovnovima prosperitet na poslu! (foto)

OVAN

POSAO: Iskoristite dobre planetarne uticaje, naročito na biznis planu, jer ćete sa lakoćom dolaziti do poslovnih ideja. Postoji velika mogućnost i da napredujete. Snažan takmičarski duh nateraće vas da se trudite da budete najbolji. Bićete primećeni, pa ćete dobiti odličnu ponudu za novi posao.

LJUBAV: Na ljubavnom planu ćete se rešiti prepreka i poteškoća. Prepustićete se ljubavi i nesputanom uživanju. Veza će oživeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite pratneru putovanje koje će osvežiti vašu vezu.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vas može stići umor, a slede i problemi sa kostima i zglobovima. Budite oprezni! Ne smete zapostavljati svoje zdravlje. Aktivirajte se! Obavezno posetite stomatologa – vreme je! Vi bar nemate straha!

BIK

POSAO: U poslovima ćete iskoristiti svoju moć ubeđivanja i argumenata. Bićete koncentrisaniji, bolje ćete pamtiti, pisati, stvarati, ali i zarađivati. Imaćete sreće sa novcem. Moguće je odlazak na važno putovanje.

LJUBAV: U ljubavnom i porodičnom životu ćete osetiti veliko zadovoljstvo i to će vas sve više vezati za voljenu osobu, jer oboje shvatate šta su prave vrednosti. Kroz bliskost dobijate snagu koja vas motiviše i inspiriše.

ZDRAVLJE: U poslednje vreme se trudite da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, ali vam to baš ne ide od ruke. Ove nedelje možete imati zdravstvene tegobe, kao i pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Na poslovnom polju ćete se suočiti sa poteškoćama. Nedovršene poslove privešćete kraju, ali ne na lak i opušten način. Zauzmite odlučan stav, odbacite negativne misli i usmerite se na najvažnije zadatke.

LJUBAV: Zaljubljenost, sjedinjenje s partnerom i nezaboravni trenuci strasti i zajedništva mnoge pripadnike ovog znaka poguraće prema bračnim vodama. Singl devojke naići će na muškarca za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se rešite prekomernog pušenja i konzumiranja velike količine kofeina. Statičan posao i stres, doprinosi da se osećate slabo, umorno i potpuno iscrpljeno.

RAK

POSAO: Sada ćete imati dovoljno energije da preuzmete brojne nove projekte. Počev od pokretanja ličnog sajta, pa do preuređenja svoje sobe, stana, sve ćete raditi sa zadovoljstvom. Tek treba da pokažete okolini za šta ste sve sposobni. Tokom dana ćete biti inspirisani da govorite javno i iznesete svoje ideje.

LJUBAV: Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, znajte da danas uopšte niste spremni na žrtvovanje koje bi bilo vezano za ljubavni odnos. Pokušajte da budete nesebični i da podmetnete leđa, ako je to potrebno.

ZDRAVLJE: Izbacite loše navike, izolujte se od stresa koliko god je to moguće. Tek kada prestanete da se stresirate oko svakakvih gluposti i kada naučite da kontrolišete svoj bes, vaše zdravlje će početi da se poboljšava.

LAV

POSAO: U poslovnom svetu će vam biti potrebni novi izazovi koji će probuditi vaše uspavane veštine. Poslovni kontakti će imati dobar epilog. Ali budite na oprezu – kreće razdoblje pojačanog stresa.

LJUBAV: Zauzeti Lavovi imaju potrebu da budu pažljivije prema svom partneru, da osluškuju njegove potrebe i napokon dožive obnovu romantične veze. Imaćete podršku partnera.

ZDRAVLJE: Na vama je da se malo više zainteresujete za zdrav način ishrane. Promenite navike i osećaćete se mnogo bolje i zadovoljnije. Ne oklevajte da uložite u svoje obrazovanje.

DEVICA

POSAO: Mnogi će procenjivati rezultate vašeg rada. Udaljite se od sukoba i družite se sa proverenim kolegama. Ne dopustite da vas kolege optuže za tuđe propuste. Oslobodićete se stega koje su vam nametnule osobe na položaju. Iskoristite bujicu novih ideja i povoljnih okolnosti – sada je vaša prilika.

LJUBAV: Srećno zaljubljeni razmišljaće o zajedničkom životu. Pred velikim ste životnim odlukama, neki će planirati i potomstvo. Singl osobe mogu upoznati šarmantnu osobu.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda. Zdravstvene prognoze nisu loše, međutim kako vreme odmiče, moguće su stomačne tegobe. Moguće da ste se zarazili virusom i da vam se viroza projektovala na stomak.

VAGA

POSAO: Radićete mnogo i bićete zadovoljni učinkom i razultatima. Rešenje nekih administrativnih ili kadrovskih pitanja će se možda desiti do kraja dana. Dopustite društvu da vas razveseli.

LJUBAV: Velika je razlika između onoga što pokazujete i onoga što osećate, mnogi od vas su zaljubljeni u nekog ko vam ne uzvraća osećanja. Bračni odnosi biće prožeti nepoverenjem, ali ljubav i privrženost neće biti dovedeni u pitanje.

ZDRAVLJE: Ne prepuštajte stvari slučaju, već jačajte imunitet. Prati vas promenljivo raspoloženje. Posvetite se svom hobiju, bolje ćete se osećati.

ŠKORPIJA

POSAO: U poslu budite ambiciozni i iskoristite svoj pozitivan uticaj! Nadoknadićete propušteno. Okolnosti su zrele za promenu radnog mesta ili za ulazak u privatan posao.

LJUBAV: Aktuelno je udvaranje zauzete osobe koja se još nije oslobodila ljubavne prošlosti. Singl osobe bi mogle da obnove bivšu vezu ili da se ponovo zaljube u istu osobu. Od tada vam sve kreće nabolje, pa ćete uživati u davanju i primanju emocija. Pustite da ljubav uđe u vaše srce.

ZDRAVLJE: Borite se sa depresijom i umorom, bez poleta i svežine. Ipak već do kraja dana moete osetiti poboljšanje. Izražena vam je osetljivost stomaka, pričuvajte se!

STRELAC

POSAO: Bićete prijatno iznenađeni kvalitetnijim odnosima u radnoj sredini. Od polovine nedelje nestaće netrpeljivost koju su prema vama iskazivali pojedinci. Ne gubite energiju na pogrešne ljude ili jadikovanje.

LJUBAV: U vezi ili braku suočićete se sa novom odgovornošću, ali sa žarom i svežinom. Singl osobama ovi dani donose poznanstvo koje će se bazirati na prijateljstvu, a posle čega će doći do dubljih emocija.

ZDRAVLJE: U poslednje vreme ste skloni depresiji. Obavezno bi trebalo da posetite lekara, da obavite analize koje vam on bude preporučio.

JARAC

POSAO: Počinje ostvarivanje planova koji se uprkos njihovoj potrebi, nisu pomerali sa mrtve tačke. Budite uporniji u potrazi za poslom, to bi najzad moglo dati rezultate.

LJUBAV: Vaše i partnerove nesigurnosti izbiće na površinu. Odvojite dovoljno vremena jedno za drugo, naročito ako ste se udaljili. Ne pravite scene i ne svađajte se, jer time ništa nećete postići. Nešto i oprostite.

ZDRAVLJE: Odmarajte se što više, da bi ste povratili snagu koju ste prošle nedelje izgubili. Ojačajte imunitet konzumiranjem suplemenata na bazi vitamina i minerala.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete utisak da ništa ne zavisi od vas i da ste prepušteni volji drugih. Zbog nedostatka samopouzdanja i inicijative propustićete puno mogućnosti za uspeh. Ako se odvažite i istrajete, na kraju može ispasti mnogo bolje nego šp ste u prvi mah pretpostavili.

LJUBAV: Bez oklevanja se upuštate u nova poznanstva i romantične veze, pa su velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete poželeti vezu. Nekima se nova simpatija smeši na radnom mestu ili na hodnicima fakulteta.

ZDRAVLJE: Već neko vreme ste u konstantnom stresu, pa će biti više izraženi simptomi vezani za pojavu ekcema. Da bi ste sve to ublažili i izlečili, potrebno je da dobijete odgovarajuću terapiju.

RIBE

POSAO: Budite spremni da slušate i poslušate, jer vam je to ulaznica za dalji uspeh. Dobro razmislite o svemu što vam se tokom dana bude plasiralo i izaberite ono što je najbolje po vas. Biće potrebno još nešto učiniti po pitanju obrazovanja ili pak sticanja profesionalnog i radnog iskustva.

LJUBAV: Pomislili ste da ste našli pravu osobu. Međutim skloni ste pronalaženju mana, pa će tako biti i ovog puta. Budite tolerantniji, shvatite napokon da ništa u životu nije idealno i da to naravno nećete nikada ni naći.

ZDRAVLJE: Odmarite se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se sebi i pojačajte imunitet, pa će se to odraziti i na vašu psihu. U suprotom, teško ćete se oporaviti, pa zato upotrebite svoju volju.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter