Izvor:
24.04.2017 u 18:54
0

ONI VAS OSVAJAJU VELIKIM SRCEM: Ova 3 znaka svi obožavaju iako su svima užasno naporni!

Njihova energija je zarazna, a obožavamo ih prvenstveno zato što su dobri ljudi. Uz to, osvajaju nas svojim entuzijazmom, drugačijim pogledom na svet i velikim srcem.

Vodolija

Vodelije su originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svet koji ne poznajemo, u svet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba da daju pravi prijateljski savet. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su "luckasti" pa ih drugi ne shvataju. Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvek su dobro društvo. Znaju da motivišu druge, jer su i sami motivisani i dobrog raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodolije, učiniće sve da vas usreći.

Lav

Adrenalin i zabava sastavni su deo kraljevske ličnosti – Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će, kako bi bio srećan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam delovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe. Lav je odgovoran i ako mu značite, on će se brinuti o vama. Uvek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trudit oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

Škorpija

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za celi život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani. Idealni su za razne gluposti i s njima ćete se osećati ponovno mladi. Uvek imaju energije bez obzira na to koliko im je godina. Cene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti. Daće vam iskrene savete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije i fetiše. Škorpije su spremne o svemu da pričaju otvoreni i nikada vas neće osuđivati.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter