Izvor:
10.05.2017 u 00:43
0

OVE DVE ŽENE SU NAJVEĆE SUPROTNOSTI HOROSKOPA: Jedna je živa vatra a druga je večiti sanjar!

Žena u ovom horoskopskom znaku je živa vatra.

….i samo pravi muškarac može da je ukroti i zadrži kraj sebe!

Naravno, u pitanju su Lavice! One puno traže, ali zato puno i daju! Kako biste osvojili nekoga u ovom znaku, morate da obratite pažnju na sledeće:

Treba im puno pažnje

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi.

One će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam uzvratiti istom merom jer su velikodušne i romantične u ljubavi.

Vole slobodu

Lavovi neće pristati da budu zatvoreni u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje, ali će u njima daleko više uživati ako je pored njih voljena osoba sa kojom mogu to da podele.

Teške su svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavovi lako planu. Oni će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Ukoliko ste nešto zgrešili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.

Vatrene su u krevetu

Svi tvrde da lavovi sa pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljivi, neumorni i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu. Za razliku od mnogih, vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice.

Trebalo bi da znate da Lavovi vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je da im pokažete da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje i kada osete da su centar vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

Romantična i maštovita: žena rođena u ovom znaku je najveći sanjar

Samo osoba koja će istovremeno biti njen prijatelj i ljubavnik može da je zadrži.

Sa takvom osobom ova žena će moći da ostvari jaku emocionalnu, mentalnu i duhovnu vezu.

Ribe su poslednji znak u horoskopu, a njima vlada Neptun, planeta iluzija. Nema znaka koji se toliko saoseća sa drugima kao što to mogu Ribe, a ljubavna veza sa njima je drugačija od svega što ste do sada iskusili. Sva deca dosta maštaju, a onda odrastemo. To nije slučaj sa Ribama koje u mašti provode ceo život.

Više od svega Riba želi duhovnu vezu sa nekim, vezu kakva nije opisana ni u romanima, a ni u filmovima. Njihova mašta nekad ume i da im pokvari vezu, jer kada Riba nekog voli, u stanju je da od njega napravi savršenog idola, pa je predmet njihove ljubavi pod stalnim pritiskom da bude "savršen", baš kao iz njihove mašte, što je nemoguće.

Ribe vole svim srcem, a opraštaju gotovo istog sekunda kada im je učinjena nepravda. To nije zato što su naivne, već zato što umeju da stvari sagledaju i iz drugog ugla i da saosećaju čak i sa onim ko ih je povredio. I baš zbog toga Riba će biti povređena mnogo češće od bilo kog drugog znaka.

Potrebno je mnogo truda da oterate Ribu od sebe, ali kad se to desi, znajte da vas je napustila zauvek. Njih može da zadrži samo osoba koja će im u isto vreme biti i prijatelj i ljubavnik, i sa kojim će ostvariti snažnu emotivnu, mentalnu i duhovnu vezu, onakvu kakvu niko ne može da prekine. Ribe su spremne da čekaju koliko god treba da takva osoba naiđe, one neće pristati ni za šta drugo.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter