Izvor:
27.05.2017 u 18:21
0

SKORO PA NEMOGUĆA MISIJA: Žene u ovom horoskopskom znaku je najteže osvojiti!

Njih je teško uloviti, ali ako vam to pođe za rukom, smatrajte da ste našli ljubav za ceo život!

Žene rođene u znaku Device je teško zavesti. One maštaju o ljubavi iz romana i filmova, i ako joj ne ponudite dramu a la "Romeo i Julija" ili nešto tome slično, teško da će vas primetiti. Ali ako joj zagolicate pažnju, znajte da će biti uz vas do kraja, šta god da se dogodi.

One su jedne od najvernijih i najpouzdanijih znakova zodijaka i sa njima mirne duše možete da planirate starost jer vas ni po koju cenu neće izdati. Oteraćete ih od sebe samo ako ste sasvim nepredvidljivi i haotični jer uredna Devica želi da joj sve bude organizovano pod konac, a to uključuje i ljubavni život.

Ako slučajno oseti da vrdate ili da šarate sa strane, to vam nikako neće oprostiti. Ali, ako joj uzvratite ljubavlju, vernošću i organizovanošću, znajte da ste stekli ljubav za ceo život.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/Peru_Today

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter