NISU SKLONI PREVARAMA: Predstavljamo vam listu VERNIH horoskopskih znakova

 

Iako se u ovom naprednom i nekonzervativnom svetu retko kad za nekog može reći da je do kraja života bio veran jednoj osobi, astrologija je tu da nas razuveri. Naime, zvezde tvrde da određeni znakovi Zodijaka i te kako mogu biti mirni, požrtvovani i verni.

Prvi horoskopski znak na ovoj listi je Bik. On vapi za stabilnošću pa je zato i sam vrlo odan, na njega se možete uvek osloniti. Bikovi su sjajni planeri i pogled im je uvek usmeren napred. Spremni su da se suoče sa bilo kakvim problemom koji se može pojaviti u njihovom životu, uključujući i moguće prepreke u braku ili vezi.

Za Bikovima ne zaostaju mnogo ni Rakovi. Njihova dobra i čista duša im jednostvno ne dozvoljava da budu neverni. Od svih znakova Zodijaka, sigurna veza ispunjena ljubavlju najvažnija je upravo njima. Rak voli dom i porodicu i najsrećniji je kad ima duboke emotivne veze. Obično je veoma brižan i pun podrške i vodiće računa o svakome ko mu je važan.

Na ovom spisku našle su se i Device. One su osetljive, kreativne i obično intuitivne kad se radi o osećanjima i potrebama drugih. Obično su velika podrška prijateljima i ljubavnicima, uvek spremni da budu rame za plakanje. Nežna Devica vrlo je često sjajan životni partner.

Osobe u znaku Vage takođe su zaslužile da se nađu na ovom spisku. Ovaj znak traži mir i harmoniju, posebno u vezama, što nije čudno imajući u vidu urođenu čežnju za pravdom i poštenjem. Vage su kreativne i imaju mnogo strana, a kada se u vezi pojavi neka nevolja, Vaga će često pribeći reševanju problema povlačenjem u svoj sopstveni svet. Odane i pouzdane, Vage su obično i uzbudljivi ljubavnici.

 

Happytv.tv
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro