Izvor:
09.07.2017 u 03:29
0

HOROSKOPSKA KARMA: Evo šta je svaki znak bio u prošlom životu i šta mora da uradi u ovom!

Svaki horoskopski znak ima svoju karmu i razlog zašto su rođeni pod određenim znakom nije slučajan, već nam otkriva šta nam je falilo u prošlom životu.

Ovan

U prethodnom životu ste bili veoma neodlučni i gledali ste da se samo stopite sa masom. Ipak, vi ste prvi znak zodijaka i vaša misija u ovom životu jeste da budete vođa.

Bik

Ako ste rođeni u ovom znaku, u prošlom životu ste bili jako siromašni. Vaša misiaj u ovom životu jeste da naučite kako da zaradite novac i uživate u skupim stvarima.

Blizanci

U svom prošlom životu potpuno ste bili posvećeni nauci ili nekom drugom društvenim cilju i zato u ovom životu morate da naučite da uživate u malim stvarima.

Rak

Vi ste u prošlom životu bili apsolutno posvećeni poslu, a u ovom životu morate više pažnje da poklonite porodici.

Lav

U prošlom životu ste cenili želje drugih, i zbog toga sada morate da najveći deo vremena posvetite sebi.

Devica

Pripadnici ovog znaka prošli život su posvetili duhovnim stvarima i zato u sadašnji moraju da iskoriste kako bi uživali u životu na zemlji.

Vaga

Ako ste ređeni pod ovim znakom, u prošlom životu ste bili užasni. Vaša misija u ovom životu jeste da budete primer humanosti, časti i pravde.

Škorpija

Mističnost nije slučajna kada su Škorpije u pitanju jer su u prošlom životu bile plitke i površne. Zato u ovom životu moraju da svoje tajne drže skrivenim.

Strelac

Vi ste u prošlom životu bili duhovna bića, a dok u ovom karma želi da budete čisti i iskreni kao deca.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su u prošlom životu zbog porodice zanemarivali posao. U ovom životu imaju šansu da se napokon profeiosnalno dokažu.

Vodolija

U prošlom životu bili ste veliki egoista, i zato u ovom morate više da pomažete ljudima.

Ribe

Predstavnici ovog znaka naučili su sve potrebne životne lekcije u prošlom životu. U ovom im je jedino ostalo da iskoriste sve što su naučili i više prate intuiciiju.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter