Izvor:
11.07.2017 u 22:47
0

U VEZI DAJU CELOG SEBE: Muškarac u ovom horoskopskom znaku je idealan partner! (foto)

Kad voli, to svi znaju.

Buntovne Vodolije često šokiraju svoju sredinu izborom partnera. Obično biraju ljude koji su ekstremni u nečemu ili jednostavnije rečeno, nisu obični.

Kad vole, to svi znaju. Teško skrivaju da su zaljubljeni jer leptirići u njihovom stomaku rade sto na sat.

Za svoju ljubav, žrtvovaće sve. Ići će do krajnjih granica, odričući će svega, pa čak i velikih delova sebe da bi njihova veza uspela.

Upravo zato što vole snažno, to isto očekuju i od svog partnera. Ne ispuni li on očekivanja, njihov um puni se razočaranjima, a ako se ona nakupe, i toj romansi može doći kraj, bez obzira koliko ih još uvek voleli. Mogu izdržati puno i dugo, i svašta će pretrpeti, ali potrebno im je i puno pokazivanja ljubavi. Ako to ne dobiju, otići će bez obzira koliko im srce pucalo.

Vodolije su osobenjaci velikog srca i kreativnog uma. Za njih je idealan partner koji razmišlja i živi poput njih, ali to im je zaista teško da nađu. Zbog toga često osećaju da ih drugi ne razumeju i osuđuju.

Za njih je ljubav sve ili ništa. Ne igraju igrice i ne vole ih. Kad prepoznaju da je neko vredan truda, daće vam celog sebe. Ali ako Vodoliji slomite srce, nastaje katastrofa. Automatski se isključuju, dižu zidove ispred sebe i za druge ljude će biti još nedostupniji.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter