Izvor:
22.07.2017 u 02:14
0

ZVEZDE OTKRIVAJU: Jedan kozmetički proizvod bez kojeg horoskopski znaci ne mogu! (foto)

Astrologija nam ponekada služi da bi saznali sve tajne naše ličnosti i duše, ali ponekad i za zabavu. Ovo je jedno od tih upotreba horoskopa.

Blizanci ne mogu da žive bez laka za nokte, Lav bez maske za kosu, Ovan bez maskare, dok Devica krizira kada joj zafale vitamini.

Ovan: Maskara

Ovnovima je potrebna šminka koja može da prati njihov ritam, jer oni nemaju vremena da vode računa o njima. Njima je uvek potrebna maskara.

Bik: Vosak

Bik je senzualan, zemaljski znak, vole sve što je glatko na dodir i što stimuliše njegova čula. Dobar i kvalitetan vosak omogućiće im meku i glatku kožu koju vole, a sam ritual uklanja dlaka deluje smirujeće za dame rođene u ovom znaku. će se smiriti za ovaj znak, koji voli da se razbacuje.

Blizanci: Lak za nokte

Blizanci su očarani rukama i jedan lak za nokte im nikada nije dovoljan. Ovo je lukav i kreativan znak, smirićete ih ako im dae četiri različite boje.

Rak: Losion za telo

Rak voli da neguju i bude negovan, pa mu je potreban proizvod koji mu omogućava obe radnje. Ovaj lopsion je savršen način za hidratizaciju kože posle kupanja.

Lav: Maska za kosu

Lava možete prepoznati po jednoj posebnoj osobini: njihovim dugim i luksuznim loknama kose. Potrebno im je nešto dodatno što će im omogućiti hranjenje i čišćenje kose. Maska bez sulfata sa antioksidansima doneće vašoj kosi više sjaja.

Devica: Vitamini

Device su dovoljno praktične da znaju da prava lepota dolazi iznutra. One su svesne da je uzimanje vitamina deo njihove svakodnevne rutine. Vitamin C, B, šumeće tablete, gvožđe, cink, nije bitno koji je u pitanju, bitno je da se radovno konzumira.

Vaga: Krema za lice

Ako na našu spoljašnju pojavu utiču naše misli, onda će vaga najverovatnije patiti od kože kojoj bi dobro došlo malo pomoći. Lagane kreme, rafinirane, hidrirajuće, za masnu kožu, posebno akne, posebno ako mirišu lepo, promašaja nema.

Škorpija: Retinol

Škorpije su znak smrti, transformacije i ponovnog rođenja, pa im je potreban proizvod lepote koji će ih održavati mladim. Ništa nije bolje kada je reinkarnacija u pitanju od kreme retinola. Retinol, odnosno vitamin A, odnedavno je postao sastavni deo mnogih kozmetičkih preparata koji se koriste u borbi protiv starenja. Nove kreme pravi su hit u svetu, a zahvaljujući najnovijim otkrićima, sada su još efikasnije u otklanjanju bora i zatezanju kože.

Strelac: Maska za lice

Strelce karakteriše težnja da probaju nove stvari i ljubav prema putovanjima u inostranstvo, tako da su najnovije maske iz Azije savršena opcija za ovaj znak. Da ne pominjemo, ova maska će pomoći da se istaknu fine linije i eliminišu bore koje se sa godinama pojavljuju na licu usled nerviranja i dubokog razmišljanja.

Jarac: Krema za ruke

Jarcu je potrebna nega jer uvek radi naporno, nosi teret svoje odgovornosti, ali i drugih, jer mora da popravlja greške nesposobnih da obave svoj posao. Zato moraju uvek da nose sa sobom dobru kremu za ruke, ponekad i dve u zavisnosti od toga za šta je namenjana.

Ribe: Šumeća kugla za kupanje

Ribi su drugi vodeni znak sa glavom u oblacima. Njima je potreban proizvod lepote koji će im omogućuti da se povuku iz stvarnog sveta u svet svoje imaginacije. Zato ne čudi kakav efekat ima kugla za kupanje, napunjena pepermintom koja kupatilo pretvara u strašno psihološko putovanje u čudesni kraj.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter