Izvor:
24.07.2017 u 16:55
0

OBRATITE PAŽNJU: Ovi horoskopski znakovi nisu imuni na prevaru!

Nažalost, nijedan horoskopski znak nije imun na prevaru. Ali zbog svojih karakternih osobina neki horoskopski znaci posebno su skloni izletima van veze. Ovi horoskopski znaci su najveće varalice zodijaka.

BLIZANCI

Zahvaljujući svojoj dvostrukoj prirodi, Blizanci lako uspevaju da imaju više od jednog partnera. Pošto su vazdušni znak, oni su veoma neodlučni i zbog toga često varaju. Ali ako ih svojim intelektom vežete uz sebe, održavate njihovu zainteresovanst i podstičete radoznalost, čak i nepredvidivi Blizanci mogu da vam ostanu verni.

RIBE

I Ribe su u Zodijku predstavljene dvostruki znakom – dve ribe. One mogu biti ili potpuna nevinašca ili razuzdani grešnici. Kao znak mašte i bega od realnosti, Ribe se konstantno drže svojih emocija i sve rade vodeći se njima. Stalno lutaju u nadi da će naići na romantičnu ljubav sličnu onoj iz filmova. Ali Ribe možete da zadržite ako stalno održavate plamen strasti u svojoj vezi i ako ih, sa druge strane, pazite i negujete.

ŠKORPIJA

Pošto su znak kojem je najviše stalo do seksa, sasvim je očekivano da su Škorpije veoma sklone varanju. Ali one mogu biti i odane ako u vama nađu sve što im je potrebno. Ali ako izgubite njihovo poštovanje, ljubav će da potraže na drugom mestu.

VAGA

Kada su Vage u pitanju, one najmanje varaju zbog seksa. One se najbolje osećaju kad su u skladnoj vezi, ali ako ta veza počne da se raspada, Vaga će da potraži nekog drugog, čak i pre nego što okonča vezu. Pošto imaju izrazit osećaj za pravdu, u toj drugoj vezi verovatno neće doći do seksa. Ako želite da vam Vaga ostane verna, izgradite što širi krug zajedničkih prijatelja – što je više ljudi umešano u vašu vezu, veće su šanse da će vam Vaga ostati verna.

LAV

Lav je dramatičan, romantičan i egocentričan. On voli da bude u centru pažnje i živi za velike stvari. Osim toga, poznat je po jakom seksualnom nagonu koji privlači mnoge. Pošto uglavnom misle na prvom mestu o sebi i ne razmišljaju o osećanjima drugih, ako im se neko svidi, Lavovi se neće mnogo premišljati – u njihovom kraljevstvu, njihovo zadovoljstvo je najvažnije.

Izvor/ zena.blic.rs

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter