Izvor:
16.08.2017 u 22:42
0

HOROSKOP OTKRIVA: Sa kim se najbolje slažete u ljubavi, a ko vam je najbolji prijatelj! (foto)

Ovan

Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strelcu, bićete očarani njegovim pogledima na svet. Svideće vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost. Najuspešnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će neko razumeti vaše najdublje intimne dileme. Najbolju poslovnu saradnju imećete sa Jaracem. Vi ste odlični u lansiranju projekata, ali treba vam je potreban neko ko će ih upornim radom dovesti do kraja.

Bik

Najboljeg ljubavnog partnera imaćete u Devici. Njena detaljna analia i zreli pristup životu delovaće na vas smirujuće. Najzanimljiviji provod imaćete sa Lavom. Preko njega možete da upoznate i buduće poslovne saradnike. Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija.

Blizanci

Vaš najidealniji partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije rešiti sve vaše nedoumice i koja će umeti da ih zapakuje kao lako donešene odluke. Najotkačenije i najluđe noćne provode posetićete sa Škorpijama. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored. Najbolji poslovni partner za vas je Strelac.

Rak

Vaš najbolji emotivni partner je Jarac, jer cenite njegove emotivne i porodične vrednosti. Najbolje se osećate u društvu Bikova. Najbolji poslovni partner za vas je Škorpija.

Lav

Najbolji partner u ljubavi biće vam Vodolija, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno da objašnjavate kako se osećate. Vaš najbolji poslovni partner je Vaga.

Devica

Najveću ljubav doživećete sa Bikom kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavaće se daleko od radoznalih pogleda. Najbolje društvo na turneji kroz žurke i nova poznanstva imaćete sa Rakom. Najboljeg poslovnog partnera pronaći ćete u znaku Riba.

Vaga

Najbolji ljubavi partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama pođe u izazovnu avanturu savladavanja prepreka. Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima. Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu.

Škorpija

Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate. Najbolji poslovni partner vam je Bik.

Strelac

Najstrastveniji odnos imaćete sa Lav koji će umeti da ceni vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima. Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Vaši najbolji poslovni partneri su Blizanci.

Jarac

Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku. U društvu Device držaćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše! Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji.

Vodolija

Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje. Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo.

Ribe

Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelci

Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter