Izvor:
22.08.2017 u 12:36
0

HOROSKOP ZA 22. AVGUST: Bikovi pod stresom, Lavovi u raspravi sa partnerom! (foto)

Ovan

Družite se više sa prijateljima. Danas je dan za opuštanje i odmor. Posvetite se zabavi, ne opterećujte se previše poslom.

Bik

Pod stresom ste zbog posla. Stalno se trudite da se bolje organizujete, ali Vam ne ide baš sve kako treba. Ne odustajte na prvoj prepreci.

Blizanci

Imate dosta ideja. Ovog utorka imate previše obaveza i ne znate odakle da počnete. Sve radite polako da ne biste pogrešili.

Rak

Napeti ste. Bolje se organizujte i pokušajte brže da odrađujete obaveze. Potrudite se da prištedite novac.

Lav

Partner je pomalo napet. Nemojte da pogoršavate stanje banalnim raspravama. Slobodni, vidite se sa prijateljima. Odličan je dan za nove projekte.

Devica

Nervozni ste danas. Pokušajte da se bolje organizujete da biste ste imali više vremena za sebe i porodicu. Problemi sa tehnikom su mogući.

Vaga

Naspavajte se dobro. Okrenite se zdravijem načinu života. Nemojte da se preforsirate da ne biste ugrozili svoje zdravlje.

Škorpija

Prijatelji Vas mogu iskritikovati, ali kritika može da pomogne. Nemojte biti perfekcionista danas, jer ćete se nervirati ako nešto ne uspe kako ste zamislili.

Strelac

Budite odgovorniji na poslu. Nemojte da radite više stvari odjednom, nego uradite ono što je primarno. Ne zapostavljajte porodicu.

Jarac

Idite na neki kraći put. Šetajte više. Nemojte previše da otkrivate planove drugima, nego gledajte da odradite sve što imate.

Vodolija

Nije dobar dan za nagradne igre, ali ni za pozajmljivanje novca drugima ili od drugih. Potrudite se da trošite što manje, iako Vam to možda teško pada. Budite praktičniji.

Ribe

Partner nije baš dobro raspoložen ovog utorka. Nemojte pritiskati saradnike da urade nešto što im nije po volji. Budite vredni.

Monto
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter