Izvor:
23.08.2017 u 20:49
0

POČINJE VLADAVINA DEVICA: Saznajte zbog čega je ovaj horoskopski znak pogrešno shvaćen! (foto)

U periodu od 23. avgusta do 22. septembra astrološkim nebom vladaće ovaj horoskopski znak, koji važi za pedantne, nežne, humane i svestrane osobe, koje svakom problemu pristupaju analitički.

Devica je često pogrešno protumačena, zbog imena koji ukazuje na nevinost. Prava istina je, međutim, da ona sve doživljava prvi put.

Njihov život se odvija isključivo u poznatom vremenu i prostoru, tako da sve mora da bude sređeno i isprogramirano. Reč je o veoma opreznim osobama, koje će prvo napraviti korak u nazad da se stvar analizira dobro pa tek onda korak napred.

One nikada ne miruju. Čak i kada spavaju, one planiraju naredni dan. Izuzetno su kritične prema sebi i drugima, samo rade i retko ćete ih videti da se zabavljaju ili opuštaju. Od svih horoskopskih znakova vrlo malo su zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana.

Skloni su pretvaranju i glumi, posebno ako žele da izbegnu situacije koje im ne prijaju ili poslove koje ne vole da rade. Najčešće će odglumiti umor ili bolest. Ponekad su u stanju da sami sebe uvere kako su bolesni.

Uvereni su da je čistoća pola zdravlja, vrlo su pedantni i obično kod kuće drže pola apoteke. Zbog toga ih neki svrstavaju u najbrižniji horoskopski znak, koji voli da udovoljava drugima. Neretko se odlučuje za posao negovatelja, mada mogu uspešno da obavljaju spisateljski ili novinarski posao.Zbog uticaja Merkura imaju dobro razvijen osećaj za govor, pisanje i ostale oblike komunikacije. Veoma su metodični i u stanju su da dopru u srž svake situacije i odbace sve što je nepotrebno.

Ljubav i sex

Nisu sklone direktnim izjavama ljubavi, više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne parnere biraju po tome koliko oseća da su važni i potrebni u njihovom životu. One su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove. Vrlo im je bitno da osete da ih partner želi. U takvim situacijama znaju da budu odličan ljubavnik.

Karijera i novac

Izuzetno su metodične i dobre u poslovima koji zahtevaju dobru organizaciju. Kada se fokusiraju na neki zadatak, pružiće svoj maksimum da bi ga perfektno obavile. Vrlo često okrenuće se knjigama i sticanju novih znanja kako bi unapredili svoj talenat.

Device su odlične u raspodeli i trošenju novca, veoma su oprezne kada su finansije u pitanju i uvek će se truditi da uštede. Vole umetnost i uživaju da u ukrašavanju svog doma.

Poznate ličnosti

Ovom horoskopskom znaku pripada dosta glumaca. Neki od poznatih su Sergej Trifunović, Nikola Kojo, Nikola Grbić, Ričard Gir, Kameron Dijaz, Klaudija Šifer, Hju Grant, Bijonse…

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter