Izvor:
27.08.2017 u 01:01
0

ČIJE SU BOLJE? Horoskop otkriva koja četiri znaka imaju najlepše grudi!

Astrologija otkriva mnogo toga, ali ovo sigurno niste očekivali.

Svaka žena je različita, a upravo takve su i grudi. Ma koliko ovo bila individualna stvar, ova četiri horoskopska znaka sa ponosom nove i pokazuju svoj dekolte.

Lav

Lavice imaju najveće grudi Zodijaka i po njima ih svi pamte. Ako pitate muškarce, ono što je veliko, samim tim je i najlepše, iako se neko neće složiti s tim. Uglavnom, žene rođene u ovom znaku imaju velike, bujne grudi, svidelo se to vama ili ne.

Vaga

Nemaju velike, ali ni male, već grudi srednje veličine koje zbog svoje prirodne lepote svima mogu da upadnu u oči. Ono što Vage razlikuje od dama iz drugih znakova je što u principu ne vole da šetaju sa grudnjacima, tako da znate muškarci – ako primetite neku lepu devojku na ulici bez brushaltera, vrlo je verovatno da je Vaga.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku imaju ubedljivo najlepše grudi. U odnosu na dame iz drugih znakova koje bi “ubile” za takve grudi, Vodolije često nisu ni svesne svoje lepote, pa zbog toga što ih mnoge druge neobične stvari interesuju u životu, njih ni ne ističu. A to je prava šteta – muškarci bi i te kako imali šta da vide i čega da se nagledaju.

Ribe

Ribe imaju, poput Vaga grudi prosečne veličine ali savršenog oblika. Ono što ih razlikuje od grudi žena iz drugih znakova je što imaju najnežniju kožu.

Telegraf
Foto: Twitter/Scheroki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter