parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

FBI HOROSKOP: Ko su hladnokrvni kriminalci, a ko najčešće robija! (foto)

 

U poređenju s drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza

Prema statistici FBI, pročitajte što za vas kaže krimi horoskop

Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najverojatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice.

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost uz reči “jednostavno nisam mogao odoleti”.

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je reč o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama se pokušavaju spasiti, pa makar to bilo odavanje imena partnera ili bilo šta što bi im moglo pomoći. Ne treba se čuditi ako tada lažu.

Najviše kriminalaca ima među Rakovima

Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

Lavovi su proračunati

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa, već ako rizikuju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.

Device najčešće nadrljaju

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posedovanju oružja. Najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri, a velike su šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

Vage su majstori korupcije

U poređenju s drugim vaydušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim suradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze, pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.

 

 

Škorpije su plaćene ubice

Škorpije su devete na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpijama. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

Strelac najviše “robija”

Strelci su treći na listi uhvaćenih kriminalaca, ali najčešće “popiju robiju”. Bave se raznim prevarama, ali učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da Strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što govori da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak potrebe.

Jarac je u organiziranom kriminalu

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše uhićenih iz redova organiziranog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, beže od zakona.

Vodolije su hakeri

Originalne i domišljate Vodolije i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu po broju uhvaćenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.

Ribe diluju drogu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilovanjem ili švercovanjem. Mogu švercovati i retke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvek pomalo bizarni, pa i smešni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

 

Južni banat
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka