Izvor:
15.09.2017 u 13:08
0

PROVERITE: Evo koji znaci su najverniji a koji će sigurno „švrljati“!

Tvrdi se da monogamija nije biološki moguća i danas ćemo govoriti o tome kako svaka osoba vara u vezi. To ne znači da obavezno vara, ali ako to uradi, izgledaće na ovaj način.

Ovan

Avanturisti po prirodi, Ovnovi ne mogu a da ne varaju svog partnera. Vole da se kreću, upoznaju nove ljude i to im je zadovoljstvo. Najgori deo je da to neće ni poreći, već će kriviti žrtvu kako bi opravdali svoje postupke. Takođe imaju odbrambeni mehanizam koji im pomaže da se izvuku sa prevarom. Za njih je sve to istraživanje života i prevara je deo toga.

Bik

Bikovi su individualci koji skoro nikada ne varaju. Međutim, ako vas prevari, onda znači da se zaljubio u nekog drugog. Ako se zaljubi, onda znači da ga nikako neće napustiti. Retkost je da Bik vara jer je po prirodi senzualan ljubavnik. Ako zavoli nekog drugog, onda je teško prevazići taj bol. Gubitak svega toga može da bude bolan za vas i Bik će osećati kajanje.

Blizanci

Blizanci obično varaju partnere sa osobama bliskim njima, kao što je kliše "njena najbolja prijateljica". Oni ciljaju osobe u užem krugu ljudi. Ako pravite žurku, budite sigurni da cilja na nekog vašeg bliskog prijatelja. Imaju poteškoću sa kontrolisanjem očiju i srca. Verovatno biste ih uhvatili u prevari i to bi vas osramotilo pred drugima. Uznemiriće se ako ih ostavite i ne veruju u monogamiju. Njihova dela će sve pokazati.

Rak

Zbog jednostavne ili nekomplikovane prirode, Rakovi su loši u varanju. Oni ne znaju kako to da rade i odmah budu uhvaćeni. Osetljivi su i traže pravu osobu za sebe, ali takođe ne žele da vas povrede. Oni će vas momentalno informisati o svojim osećanjima ili će to anksiozno kriti. U svom suptilnom pokušaju, već će biti otkriveni da je prevara u pitanju. Razlog za prevaru je potraga za specijalnom osobom koja će ih u potpunosti ispuniti.

Lav

Lavovi retko varaju, ne zato što su odani, već što mrze dramu koja je povezana sa tim. Oni cene svoj mir i udobnost iznad svega. Smatraju da je lako voleti jednu osobu zbog sve te udobnosti i privilegija koje sa sobom nosi. Oni su suviše lenji da prave dramu oko prevare i lako mogu da se otarase osećanja prema svom partneru. Za njih varanje nema smisla i to im samo narušava mir koji žele da uspostave.

Devica

Device su majstori u varanju i oni to mogu da rade do kraja života, a da partneri ni ne primete. Vrlo su efikasni lažovi i ako vas prevari, nema šanse da to saznate. Budite oprezni u vezi ako ponašanje počne da im se menja. Mogu da vole vas i još troje ljudi istovremeno, a da se ne osetite zapostavljeno. Budite otvorenog uma i na oprezu. Devicama nije problem da vole više od jedne osobe zbog osetljivog stava u životu, zbog toga je to moguće.

Vaga

Vage su ovladale veštinu obmane. Oni mogu da se viđaju sa više osoba, a da ne budu primećeni ili sumnjičavi. Uvek imaju spreman plan čak iako se to desi. Dobri su u ubeđivanju ljudi, što ih čini opasnim varalicama. Njihova životna filozofija je prilično ravna i misle da se sve dešava sa razlogom. Ne prihvataju uvek odgovornost za svoje postupke i prekasno shvate da su pogrešili za sebe i svog partnera.

Škorpija

Oni teško mogu da varaju partnera jer je za njih veza ozbiljna stvar. Međutim, ako varaju, onda to rade jer su se jako zaljubili i time su zaslepljeni. Zbog ovoga su češće oni prevareni. Oni varaju samo kada moraju. Retko to rade jer razumeju bol i gubitak voljene osobe. Oni su takođe iskreni o varanju ako to urade.

Strelac

Za Strelčeve je varanje igra koju vole da igraju. Oni u većini slučajeva menjaju partnere i uvek imaju nekoga sa strane. To je jedini momenat kada su zadovoljni. Oni nemaju problem da ozbiljno razgovaraju sa svojim partnerom, a da nedugo nakon toga ponovo nađu nekog drugog. Njima je sve vrlo intenzivno osim ljubavi. Znaju da to nije pravi način života, ali jednostavno ne mogu da pomognu sebi kada krene naopako. Osećaju kajanje kada to i urade.

Jarac

Zbog svoje slobodne i nemarne prirode, varanje mu nije velika stvar. Neće se pokajati i neće mariti kako to utiče na drugu osobu. Zbog svoje lukavosti neće biti uhvaćen u varanju, ali će pre ili kasnije tražiti izgovore za to ili će se praviti da je pomirljiv. U svojoj odbrani su oni koji varaju, a ne emotivci. Možda njihova ljubav prema vama nije lažna, već su samo želeli avanturu. Za njih je to kao odmor od duge veze. Ovo ne odgovara nijednom horoskopskom znaku.

Vodolija

Vodolije emotivno varaju. Oni lako padnu u iskušenje sa osobom koja nije njihov partner i ponašaju se kao deca koja nisu zadovoljna jednim slatkišom i svest im nije postala dovoljno zrela da to shvate. Iako se prevara smatra manom, nekim ljudima je to slabost. Oni će želeti da sami saznate šta vam radi iza leđa, ne jer želi da vas povredi, već što mrzi stres. Čak su i ovde sebični. Oni varaju jer vole nove stvari i nikada ne mogu da se zadovolje.

Ribe

Ribe su vrlo pametni individualci koji se izvuku iz bilo koje situacije. Vole da je sve isplanirano, ali čak ni najbolji kriminalci ne mogu da prođu nekažnjeno. Čak i kada se uhvate na delu, oni to kriju u mraku. Žele da njihove žrtve osećaju kao da su oni jedini za njih. Ako varaju, Ribe će manipulisati partnerom. Njihova taktika varanja je isto dobra kao i ljubavna. U jednom trenutku će vam govoriti koliko vas voli, a u drugim će biti sa nekim drugim.

Izvor: fokuzz.com
Foto: Twitter/SensaSlo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter