Izvor:
18.09.2017 u 19:28
0

HOROSKOP OTKRIVA: Želite vezu? Devojke u ovim znacima su najbolje saputnice! (foto)

Horoskop nam otkriva mnogo toga, a između ostalog i koje su žene najbolje u ljubavnim vezama.

Riba
Žene Ribe su posvećene ljubavi. One razmišljaju duboko o svemu i osećaju cielim bićem. U početku ona može izgledati stidljivo, ali njena ojetljivost je čini idealnom devojkom. Uvijek će uzeti u obzir partnerova osjećanja, a njena odanost je jedna od najboljih osobina njenog karaktera. Ako vam ona da svoje srce, ne brinite ni za šta, vi ste jedini koji joj znači. Žene Ribe će uvijek biti posvećene ljudima koji brinu o njoj.

Strelac
Strelčevi su apsolutno nesebični. Uvijek pokušavaju da riješe probleme drugih ljudi, prije svojih. One nikad neće kritikovati partnera, ali su vrlo kritične prema sebi. Uvijek će biti jake u vezi, jer su motivisane i fokusirane na postizanje cilja. Uvijek će vas gurati naprijed da biste mogli nastaviti s njima. Kada žena Strijelac odluči da vas voli, smatrajte da ste dobili njeno srce. Uvijek će se boriti za vas i biće na vašoj strani.

Jarac
Žena Jarac će izgledati stidljivo i povučeno sve dok vas dobro ne upozna. Ona uvijek teži uspjehu. Veoma je osjetljiva prema ljudima koji joj posvećuju vrijeme i pažnju. Iako Jarac žena može biti bolno tvrdoglava, ona će uvijek priznati svoje greške.

Ženskimagazin.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter