Izvor:
25.06.2016 u 18:42
0

NISU ZA OZBILJNU VEZU: Ovi znaci Zodijaka žele samo AVANTURU

Neki ljudi jednostavno nisu za stabilne i ozbiljne veze i to treba prihvatiti. Zvezde nam otkrivaju da neki znaci Zodijaka isključivo žele vezu na jednu noć jer je sa njima uglavnom teško uspostaviti nešto dublje od toga. Prema tome, ako imate nameru da zadržite jednog Ovna, Lava ili Ribu, bolje bi bilo da se odmah sklonite jer ćete samo propatiti.

Ovan

Kada je u pitanju flertovanje, Ovan je direktan i slobodno možemo reći agresivan. Ako želite da ga poljubite, ne tražite dozvolu da to uradite. Ovnovi vole komplimente, oni žele da čuju da su oni najatraktivniji muškarci na Zemlji. Ali, slobodno im se suprotstavite, dobar argument je pravi afrodizijak za njih.

Lav

Ako želite da osvojite srce jednog Lava, to će biti prava bitka. Lavovi su često u stanju da zaborave da su proveli noć sa vama. Možete mu slati poruke kako bi nastavile da se zabavljate, ali on vam neće otvoriti.

Ribe

Ribe vole da zavode i nikada ne uključuju svoje emocije. Možda mnogo kasnije, ali to je malo verovatno. Oni su veoma prefinjeni, tako da se svaka devojka oseća kao da je jedina. Ali, to je samo trik na koji oni igraju da bi zaveli svoje partnere.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter