Izvor:
26.09.2017 u 03:37
0

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Evo koji znak će se zaljubiti a koji će biti ostavljen!

Ovan

Oktobar će za Ovnove biti veoma dobar, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ono što će učiniti da se i sami bolje osećate i da sve krene na bolje, jesu poboljšanja u komunikaciji. Zbog toga bi trebalo da se posvetite partneru, te nekim nesuglasicama koje među vama vladaju, jer ćete ih brzo i uspešno rešiti. Oni koji su u vezi želeće da učine neke promene, što će se verovatno odraziti na neke veće odluke, poput toga da živite zajedno ili da proširite porodicu. No, neće lepo biti samo zauzetim, već će i slobodni uživati tokom ovog meseca. Dovoljno dugo ste bili bez partnera, pa bi trebalo to da se izmeni, jer dolaze dani kada ćete imati dosta mogućnosti da upoznate nekog novog, interesantnog i kvalitetnog za ozbiljniju vezu. Vodite računa o tome da neko ko vam se svidi ne postane vaša opsesija, jer to može ućiniti da vaši planovi o savršenoj vezi propadnu.

Bik

Bikovi, oktobar vam donosi neke manje probleme kada je emotivni život u pitanju. Potrebno je da uvek razmislite šta da uradite i kažete, kako biste uspeli da održite ravnotežu sa partnerom i kako ne biste naišli na neke veće rasprave. Skoro sve ono što će se dešavati uspeće da vas nervira i sve što se kaže shvataćete veoma lično, što će i dovoditi do rasprava sa partnerom. Trudite se da u komunikaciji sa partnerom budete smireni i strpljivi, te ćete tako održavati balans među vama. Dok zauzeti Bikovi imaju nekih problema, slobodni kao da su se zavetovali na usamljenost i samoću. Ne prepuštate se lako, držite osećanja podaleko kako se ne bi desilo da se zaljubite. Međutim, prijaće vam druženje i flert tokom ovog meseca, što može dovesti i do neke nove ljubavne veze.

Blizanci

Blizancima oktobar ne donosi mnogo toga novog kada je ljubav u pitanju. Uživate uz partnera, u pažnji i nežnosti koju vam pruža, ali ipak postoje neke stvari koje znaju da vas izbace iz koloseka. to je zato što nemate jasno definisane načine ponašanja, jedno drugome nekad ne poštujete privatni prostor, slobodno vreme i vreme za sebe, ali kada budete jasno rekli šta kome smeta onda ćete dobiti i vezu iz snova. Kako je sve u suštini dobro kod zauzetih, tako je i kod slobodnih Blizanaca. Uživaju u druženju, flertu, ali oktobar donosi i dosta veće seksualne apetite, pa će s obzirom na to ovo biti jedan veoma lep i zanimljiv mesec.

Rak

Zanimljiv mesec za skoro sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Osećate nalet neke pozitivne, mladalačke energije, što će u velikoj meri uticati na vaš ljubavni život i odluke koje u vezi sa njim donosite. Ukoliko imate nekog sa kim se povremeno viđate ili osobu sa kojom ne želite baš ozbiljnu vezu, trebalo bi da se zapitate da li i ta osoba želi isto, kako se ne bi desilo da povredite nečija osećanja. Međutim, pozitivna energija koja vlada kod vas utiče na povećanje seksualnih apetita, pa se u odnosu na to i ponašate kako vam odgovara i prija. Ni kod slobodnih Rakova nije ništa drugačije, prijaju vam druženja, otvoreni flert, bez većih osećanja. Ovo je period koji je pogodan za sve one koji su u dužim vezama, jer ćete se još više zbližiti sa partnerom.

Lav

Lavovima predstoji mesec koji donosi manje probleme u komunikaciji sa partnerima. Nećete biti baš raspoloženi da razumete svaki postupak svog partnera, što će uticati na stvaranje nekih rasprava i nesuglasica među vama. Potrebno je da imate malo strpljenja, razumevanja, kako bi se strasti smirile i kako se ne bi stvarali problemi ni iz čega. Ne morate uvek tražiti mišljenje drugih i njihove savegte, nekada je dovoljno da poslušate ono što vam poručuje intuicija, te ćete napraviti pravi korak. To svakako važi i za slobodne Lavove, ako vam unutrašnji osećaj kaže da je vreme za neke promene i nove korake, onda slobodno to i učinite.

Devica

Zauzete Device će naići na određene probleme okom oktobra, kada su emocije u pitanju. Želećete i raditi samo ono što vama odgovara, što vas čini zadovoljnima, što je potpuna greška. Morate nekada da poslušate šta je ono što vaš partner priželjkuje, te da budete i spremni za kompromise, kako bi vaša veza dobro funkcionisala. Dosta će na vaš ljubavni život uticati i finasijsko stanje, odnosno to da njime niste zadovoljni, pa ćete to osećanje prenostii na sve sfere svog života. Potrebno je da se češće nalazite u krugu bliskih osoba, porodice, prijatelja, kako biste se osećali bolje.

Vaga

Oktobar će za mnoge zauzete Vage biti odlučujući. Imaćete snage i volje da partneru kažete sve ono što vas muči i sve ono što vam zaista smeta, te da o tome razgovarate civilizovano i konstruktivno. Baš zbog toga, bićete spremni da sa partnerom vodite jedan ozbiljan razgovor o budućnosti vaše veze. Imaćete potrebu da rešite sve nesuglasice do kraja. Sve ovo će pratiti i one koji su slobodni, te ćete želeti da vodite samo otvorene i jasne razgovore. Sve u svemu, oktobar je za vas dinamičan, što će se odraziti na unapređenje seksualnog života. Slobodne Vage će to verovatno i ostati, sve dok ne upoznaju osobu koja im u potpunosti odgovara.

Škorpija

Škorpije, predstoji vam mesec pun ljubavi i lepih trenutaka. One Škorpije koje su u vezi imaće želju da se još više približe sa svojim partnerom, što ćete i činiti, pa bi ovaj period bio najbolji da sa partnerom odete na neko kraće, romantično putovanje. Niste poslednjih meseci imali dovoljno vremena da se posvetite svojoj vezi, ali sada nije kasno, pa će sav trud koji uložite da vam se dosta isplati. Oktobar je sigurno mesec zabave i lepog raspoloženja, što će se odraziti povoljno i na vaš seksualni život. Kada su slobodne Škorpije u pitanju, savet im je da se malo opuste, jer ne mora uvek sve da bude savršeno, pa ni sam partner. Možda imate priliku da započnete kvalitetnu vezu sa osobom koja nije u potpunosti po vašim kriterijuma, ali baš zbog toga ne vidite ostale mogućnosti koje idu njoj u prilog.

Strelac

Dosta strasti obeležiće oktobar kada su Strelčevi u pitanju. Skoro sve ćete podrediti svojim zadovoljstvima, zbog čega će vaš seksualni život zaista profitirati, a vaš partner će biti izuzetno zadovoljan. Biće vam bitno da vezu osvežite nekim zanimljivim dešavanjima u krevetu, pa će vas to dodatno zbližiti sa partnerom. Za one u braku, takođe lepe vesti, postoji velika mogućnost da ćete proširiti porodicu, te da je beba na putu. Ovakvo ljubavno raspoloženje vladaće i kod slobodnih pripadnika ovog horoskopskog znaka, tako da ni za vas oktobar neće biti nikako dosadan.

Jarac

Kada su Jarčevi u pitanju, oktobar je jedan miran mesec u kojem ćete imati potrebu i želju da se najčešće nalazite u krugu porodice, prijatelja i partnera, naravno. Dosta vremena ćete provoditi uz decu i partnera, ukoliko ste u braku, što će dodatno učvrstiti vaše odnose. Za one koji su u vez vreme je da se desi jedan ozbiljan razgovor o budućnosti, te da se odlučite koji su vaši naredni, zajednički koraci, jer već ste počeli da osećate veću dozu monotonije. Slobodni Jarčevi će imati priliku da na nekom kraćem putovanju koje je poslovno upoznaju zanimljivu osobu, sa kojom je moguće ostvariti i “dublji” odnos, te otpočeti ozbiljniju vezu.

Vodolija

Bićete dosta popustljivi prema svom partneru u toku oktobra, što može nekada učiniti da ne reagujete onako kako biste zaista reagovali, jer ćete se povremeno složiti sa njegovim stavovima iako vam ne odgovaraju. Međutim, iako odstupate od nekih načela i onoga što vas karakteriše, ovo će uneti jednu dobru dozu uzbudljivosti i dinamičnosti u vašu vezu. Slobodne Vodolije će biti jako raspoložćene za ljubav, strastvene odnose, pa vam neće biti problem da se upustite u kratkotrajne avanture.

Ribe

Oktobar za Ribe donosi neke manje probleme u vezi. Često će dolaziti do rasprava i nesuglasica, jer niste spremni da do kraja razumete i saslušate jedno drugo. Smirite strasti, strpljivo razmislite i pokušajte da uvidite gde grešite i gde je “kamen spoticanja” koji vas ometa u normalnom funkcionisanju. Bitno je da se ponašate i radite kao tim, a ne odvojeno, jer veza jeste takva da budete kao jedno da biste uspeli. Slobodne Ribe će možda tokom oktobra pomeniti svoj status, što će im jako prijati, jer je postojao duži peirod usamljenosti.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter