Izvor:
28.09.2017 u 19:18
0

SA NJIMA NEMA ŠALE: Ovi horoskopski znaci će najburnije reagovati na prevaru!

Neki horoskopski znaci na dostojanstven način prekidaju sav kontakt s osobom koja im je bila neverna, dok drugi burno reaguju i dugo ne mogu da se pomire sa tim da su bili prevareni.

Ovan

Ovnovi su ponosni, a ako saznaju da ih je neko prevario, upravo će zbog vlastitog ponosa početi planirati osvetu – u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, prave haos svuda oko sebe.

Lav

Ako sazna za prevaru, Lav istog trena skuplja stvari i napušta osobu koja je bila neverna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali će Lav itekako čuvati svoju intimu. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi, zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju… ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.

Škorpija

Ako prevarite Škorpije, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovno razdoblje u životu.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Twitter/raj189991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter