Izvor:
03.10.2017 u 02:39
0

EROTSKI HOROSKOP: Saznajte šta su vam zvezde priredile za oktobar! (foto)

Dragi Bikovi osim razmnožavanja, trebalo bi još nečim da se bavite u životu. A Lavovi, vaša suprotnost, toliko rade da nemaju vremena nizašta drugo.

Većina običnih smrtnika površno voli. Samo se telo gleda i obožava, a duša se ništa ne sluša. Ovih će dana, mnogima od nas, duša proplakati.

Ovnovi funkcionišu bombastično, sve dok im ne ponestane pogonskog goriva. Oscilirate po pitanju volje i energije. Sad ste supermen, a onda mali miš. Ekstremizam nije dobar ni u krevetu. Poslednji put kad ste bili takvi, razvalili ste novu sofu.

Lavovi previše rade i za ljubav im ostaje malo vremena. Ni u dane vikenda ne prestajete s poslom. Ako ne promijenite nešto u vlastitoj glavi, vaš(a) partner(ica) će početi tražiti seks i emocije negdje drugdje. U susjedstvu? Svi smo zamjenjivi, pa i vi.

Strelci su više nesigurni nego sebični. Sastanak s Jarcem nije vas bacio na kolena. Od Vage vas deli provalija nerazumijevanja.

Bikovi su u rasplodnom ciklusu i ženske ih brzo namirišu. Osim razmnožavanja, s čime se još bavite u životu? Seks vam je najmiliji hobi, i nezasiti ste. Ako ste u braku sa Škorpijom, izbegavajte seksi izlete u nepoznato. To vam neće oprostiti.

Device su strašno zainteresovane za one stvari, a nemaju nikoga za konkretno punjenje i pražnjenje. Neptun vas je rastužio, ali Pluton vas iznova čini moćnim. Pravi ste erotski kalibar. Neko će danas ili sutra pasti na vaš nevini devičanski seksepil.

Jarci su ispali glupi, i nisu se proslavili na prvom sudaru. Možda drugog i ne bude? Stalno ste pričali o poslu i zaboravili ste da pokažete osećanja. Niste ni primetili njene eksplicitne seksualne aluzije. Odrvenila vas je jurnjava za hiperprofitom.

Blizanci menjaju raspoloženja kako vetar duva. Vazdušni ste znak, i to onaj najbrži. Brzo se zapalitei još brže sagorite. Blizanci uvek negde žure i teško ih je uhvatiti.

Vage se stalno maze i lako briznu u plač. Borite se ljubomorno i osvetoljubivo protiv imaginarnog protivnika? Mislite da vas on više ne voli. Ne znate na čemu ste. Imate previše upitnika u glavi. Žestoka seks partija rešiće sve enigme.

Vodolije su originalni i autentični u svakom pogledu, pa i u seksualnom. Neko sličan vama definitivno ne postoji na svetu, osim ako vas u međuvremenu nisu klonirali. Vaš eros je vanzemaljski. Nikome se ne dajete olako.

Rakovi su u medijalnoj i meditativnoj fazi razvoja. Odgovarao bi vam neko ekstrasenzoran za intimno seksualno druženje u dvoje. Privlačite čudne ljude. Na vas se lepe i oni koji kradu energiju. Ako ste u vezi s Bikom, potpuno će vas isisat.

Škorpioni šire pozitivne vibracije svuda okolo. Ima vas koji strastveno adrenalinski vibrirate u skrivenoj ljubavnoj priči. Pre ili kasnije, konkurenciju ćete izbaciti iz sedla.

Ribe su izgubljene u prostoru i vremenu. Zamotali ste se u raznobojne ljubavne konce i više se ne znate odmotati. U vrtlogu ste strasti. Nebo će vam pomoći kad za to dođe vreme. Do tada, slobodno nosite ružičaste naočare. Seksi vam stoje.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter