Izvor:
14.10.2017 u 21:11
0

NEVERA IM JE U KRVI: Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti!

Pazite ih se.

Blizanci

Blizanci ne planiraju preljubu, ali to urade “dok kažu keks”. Ako posumnjaju u vernost voljene osobe, praštaju, jer ni sami nisu mnogo bolji. Muškarcima Blizancima preljuba se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, ubeđivaće je da “nije onako kako izgleda”. Nije zlopamtilo, živi u sadašnjosti, a njegova deviza je “uzmi sve što ti život pruža”.

Strelac

Neveran po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan, jednostavno mu se namesti situacija i on ne može da odoli ljubavnom izazovu. Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije veran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Za razliku od žene Strelca, koja više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato neverstvo ne prašta), muškarac rođen u ovom znaku partnerkino neverstvo ume da oprosti, jer je svestan da ga je na neki način i zaslužio.

Vodolija

Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši, jer kome će da priušti zadovoljstvo, ako ne – sebi. Imponuje im što ih bije glas zavodnika u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primećuju da to smeta osobi s kojom su u emotivnoj vezi. Iako neveran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, zato što ne može da veruje da je njegovoj partnerki neko drugi mogao biti interesantniji od njega. Pošto od sebe odbije sve one odane, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve drugo, samo ne – verna.

Izvor: pessonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter