Izvor:
30.06.2016 u 00:43
0

KAKAV TIP MUŠKARCA VOLITE? Saznajte pomoću horoskopskog znaka

Mnoge pripadnice lepšeg pola imaju svoje tipove muškaraca, pa tako često njihov sadašnji momak liči na prethodnog. Kako je to moguće? Neki astrolozi smatraju da je to zbog horoskopskog znaka i da svaka žena ima određeni tip svog frajera. U sledećem tekstu možete da saznate koji tip muškarca vama odgovara.

Ovan. Ženski ovnovi najčešće "padaju" na iste takve frajere. Ipak, problemi najčešće nastaju kada shvate da takvi frajeri uglavnom zahtevaju više vašeg vremena i energije nego što ste voljni da date. Slobodno im recite koliko vam je vaše slobodno vreme i prostor dragocen.

Bik. Više od ičega vi se divite osobama sa snažnim stavovima pa najčešće padate na frajere koji su strastveni i sa jasno zacrtanim ciljevima. Ipak, s druge strane, i vama je vaše mišljenje važnije od ičega i spremni ste da ga branite do poslednjeg daha, pa je jako loše ako je i on tvrdoglav poput vas.

Blizanci. Vas privlače harizmatični tipovi koji su uvek spremni na neke nove avanture. Ako on pored toga voli i "rizik" bićete potpuno osvojene. Ipak, kakav god frajer bio, za vas je najvažnije da je u stanju da prati vaš tempo i da zadovolji vašu potrebu za raznolikim stvarima.

Rak. Budući da ste najemocionalniji znak zodijaka, uvek tragate za partnerom koji će biti harizmatičan i koji će vam osigurati emocionalnu stabilnost i sigurnost. A s obzirom na to da ćete slobodno veče pre provesti u udobnom stanu nego u klubu, velika je verovatnoća da ćete se zaljubiti u kolegu s posla. Kolege viđate često, verujete im i znate da će uvek biti tamo za vas.

Lav. Vi volite inteligentne i kreativne frajere koji vas inspirišu svojom posebnošću, upornošću i odlučnošću. Vi ste rođene vođe i obožavate da se pokazujete i dokazujete pa i za idealnim partnerom tragate po prostranstvima crvenih tepiha. Vi ste najveća zvezda zodijaka i takvog partnera i želite.

Devica. Vas će na prvu osvojiti umetnički i emocionalni tipovi koji će znati da cene vašu podršku i brižnost. Ovo često zna da vam se obije o glavu pošto pre ili kasnije naletite na one koji jednostavno obožavaju koliko ste toga spremni učiniti za njih, iako najčešće ne vraćaju ni približno istom merom.

Vaga. Energičnost i samopouzdanje ponekad vam uzimaju previše energije, kao i vašim partnerima, pa najčešće tragate za partnerom koji je hrabar i dovoljno uporan da i dalje drži korak s vama.

Škorpija. Vi tražite brižljive, praktične i strpljive partnere koji će uvek biti uz vas i koji će vam držati stranu u apsolutno svakoj situaciji. Vi u vezi dajete mnogo, ali mnogo tražite i od partnera. Još kada pronađete nekoga ko je u stanju da prati sve vaše promene raspoloženja, ne pada vam ni na kraj pameti da tražite dalje.

Strelac. Obožavate inteligentne osobe širokih shvatanja, uvek spremne i voljne da vam se pridruže na svim vašim avanturama. A s obzirom na to da za vas ne postoji vreme koje nije primereno za zabavu, neustrašivost i izdržljivost cenite više od ičega.

Jarac. Pošto vi gotovo uvek radite, tragate za partnerom koji je osećajan, veran i koji će vam uvek posvećivati puno pažnje i uz kojeg ćete se osećati voljeno i zbrinuto. Vaš raspored sati apsolutno ne trpi muškarce koji ni sami nisu sigurni da li bi bili s vama ili ne.

Vodolija. Vi ste pomalo sanjari, pa tako i žudite za umetnički nastrojenim, neustrašivim frajerima koji znaju tačno šta žele i kako to žele postići. Vi pronalazite nešto neodoljivo privlačno u momcima koji toliko čvrsto drže do svojih stavova da ni zbog koga i ni zbog čega ne pristaju na kompromise.

Ribe. Vi volite dosledne muškarce, bogate znanjem koji su uvek spremni da vam pomognu i koji unose tačno ono što je potrebno u vaš pomalo haotični svet. Ipak, u zamenu će takav frajer dobiti jednog od najromantičnijih partnera ikad. Bez šale, svaki dan uz vas je poput ljubavnog filma!

HappyTv.tv
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter