Izvor:
22.10.2017 u 14:05
0

ŠTA VAM PREPORUČUJE ZVEZDE: Hrana koja prija svakom horoskopskom znaku!

Nekima je horoskop neozbiljna stvar na koju se uopšte ne treba obraćati pažnju, dok drugi svoje namere i postupke prilagođavaju onome što kaže njihova "zvezdana" mapa…

Ispostavlja se da vam zvezde ipak mogu reći koje su namirnice najbolje za vas, a evo što kažu.

1. Ovan

Ovnovi su aktivni, produktivni i radni. Njihovom telu treba puno nutrijenata kako bi imali potrebnu energiju. Tost na kom se nalazi malo avokada, povrća i voća, puna činija žitarica ili jedan zeleni smuti su idealan doručak za ovaj znak.

2. Bik

Ovaj znak ne broji kalorije niti masnoće ili sve ono što drugi izbegavaju. Kada je u pitanju doručak, jedu šta god im je pri ruci ili šta god požele. No, zvezde preporučuju jaja, palačinke ili činiju zelene salate kao idealan doručak za ovaj znak.

3. Blizanac

Blizanci vole ljutkaste i slane ukuse, pa su im i perece ili krekeri dovoljni za jutarnji obrok. No, ipak im se za doručak preporučuju jaja, peciva ili smuti s pudingom.

4. Rak

Ovaj znak obožava hranu, ali često biraju klasične namirnice. Jutra obično započinju kafom, a možda bi ipak trebali razmisliti o zdravijim opcijama. Ovsena kaša sa voćem, palačinke s medom, smuti od avokada su idealan izbor.

5. Lav

Kreativni i produktivni lavovi žude za masnijom hranom, pa nije neobično ako vidite lava da doručkuje čorbu ili testeninu. Zdraviji izbor bi bio samo pripaziti na količinu i pratiti svoje zdravlje.

6. Devica

Pomalo lenje ali orijentisane na zdravlje, device imaju tendenciju da jedu ono što se najbrže priprema, pa će smuti ili posni sir sa voćem biti idealan izbor za ovaj znak.

7. Vaga

Omlet od jaja je za vagu idealan obrok. Ovakav izvor će vagin organizam napuniti proteinima koji će joj dati energije i osećaj sitosti tokom dana.

8. Škorpija

Peciva sa sirom, peciva s cimetom ili lagani sendvič su uvek prvi izbor škorpiju. Samo pripazite da ugljene hidrate kombinujete pravilno sa proteinima i sve će biti OK.

9. Strelac

Omlet je i strelcu omiljeno jelo, ali kako postoji još opcija, mogli biste u obrok uključiti čia semenke i avokado u nekom omiljenom napitku.

10. Jarac

Jarac želi da sve bude praktično i uvek sledi svoju ambiciju, čak i kad se radi o doručku. Zvezde jarčevima preporučuju hleb od celih žitarica i zobenu kašu s bundevom kako bi imali energije i što brže stigli na vrh sveta!

11. Vodolija

Vole da paze šta unose u organizam, pa ako se vaš partner (koji je Vodolija) ujutru oseća loše, verovatno pripremate pogrešan doručak. Poslužite mu ovsene pahuljice, jogurt sa svežim voćem ili omlet sa svežim sirom.

12. Ribe

Ribama se preporučuje unos što više tečnosti, a za doručak mogu da jedu tost sa medom.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter