Izvor:
24.10.2017 u 02:54
0

ZNAK POD VELOM TAJNI: Sve što trebate da znate o Škorpijama! (foto)

Škorpiona će te uvek prepoznati po očima: dubokim i prodornim, koje uglavnom bez pitanja i dopuštenja, ulaze duboko u vašu intimu i od čijeg pogleda, ma koliko se trudili, ama baš ništa ne možete sakriti

Tajnoviti, opasni i izrazito seksipilni, ovi ljudi znaju tajne koje su drugima nedostupne ili ih nikada nisu ni poželeli da otkriju.

Svako ko je ikada imao “posla” sa Škorpionima zna da sa njima nema šale, osim svakako, ukoliko su oni sami za nju raspoloženi i ako je neko drugi predmet njihovih crno-humorističkih doskočica. Opasnost kojom zrače mnogima je privlačna i intrigantna, ali njihova energija je toliko jaka da, ako nekim slučajem skrene u negativnu stranu, u stanju je krajnjomdestrukcijom srušiti sve oko sebe, a na kraju i samog sebe. Jake volje, puni samopouzdanjai uvek željni novih izazova, Škorpioni su hrabri i strastveni, žestoki i zahtevni, strogi i uporni. Od drugih očekuju puno, od sebe još i više i malo toga ih može pokolebati kada nešto (ili nekog) zaista intenzivno žele.

Ovo je inače vodeni znak, ženskog polariteta i fiksne kvalitete, zbog čega su njegovi pripadnici duboko osećajni, ali istovremeno su u stanju savršeno kontrolisati emocije. Spolja su flegmatici, iznutra kolerici uronjeni u kovitlac kontradiktornih osećanja, večito na ivici dobra i zla, stvaranja i razaranja.

Škorpioni su od kad znaju za sebe fascinirani smrću i umiranjem, nekima od njih ovo postaje i ostaje, najvećom životnom opsesijom, ali oni duboko i instinktivno razumeju činjenicu da svaki početak neminovno ima i svoj kraj.

Kao i to da kraj zapravo i nije kraj već transformacija, preobražaj i neki – novi početak. Ova “škorpionska” mudrost pomaže im da uživaju u životu ne bežeći od svojih snažnih želja i ne potiskujući ih. S druge strane, lakše podnose “udarce sudbine”, shvatajući ih kao priliku za rast i nadogradnju, jednako mirni u trenucima slave ili pada.

Škorpioni su skloni krajnostima i suprotnostima, samo kako bi izbegli učmalost ipredvidljivost svakodnevice, mrze konvencije i ulagivanja, licemerje i dvoličnost, a tuđa slabost u načelu kod njih ne izaziva gotovo nikakvu empatiju. Poštovanje je vrlo visoko pozicionirano u njihovom vrednosnom sistema i jednom izgubljeno, što se njih tiče, nikada više ne može biti vraćeno.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter