Izvor:
27.10.2017 u 19:33
0

OVOM ZNAKU NIKO NE MOŽE DA ODOLI: Pogledajte ko je upitanju!

Prva asocijacija koju ljudi imaju kad je reč o Blizancima je – dvoličnost.

Ipak, svaki Blizanac će vam reći da oni nisu dvolični, samo su jako kompleksni i lako i brzo menjaju mišljenje i osećanja.

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman, Blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane Blizanac može biti društven, komunikativan i spreman za zabavu dok je sa druge ovaj vazdušni znak zamišljen, ozbiljan, nemiran pa čak i neodlučan. Oba Blizanca su sposobna da se dobro prilagode životnom okruženju, zbog čega je divno poznavati ih. Ništa nije dosadno kada su Blizanci u glavnoj ulozi.

Kao vazdušni znak, Blizanac je zaokupljen svim aspektima uma. Kao i drugi vazdušni znaci, Vaga i Vodolija, Blizanci imaju potrebu da koriste svoj um ne samo za ideje, nego i istraživanje sveta oko sebe. Blizanac mora sebi da postavlja životno komplikovana pitanja da bi se razvijao i rastao.

Blizanac je vođen planetom Merkur koja prezentuje komunikacije, pisanje i učenje drugih. Ova planeta se brzo kreće, što ponekad znači da je Blizančeva pažnja veoma kratkog daha. Zaljubljeni su u reči i ideje, pa morate staviti prst na čelo ako želite da održite korak sa tako radoznalim znakom! Skoro sve o svetu ih fasicnira i imaju osećaj kao da nema dovoljno vremena da iskuse sve što žele da vide. To ih čini odličnim umetnicima, piscima i novinarima.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter