Izvor:
28.10.2017 u 23:05
0

ASTROLOGIJA: Da li je vaše srce sklono izdaji?

Naravno, mnogi faktori utiču na to: obrazovanje, vaš lični izbor, da li je vaša ljubav jaka, itd. Ali, zvezde takođe doprinose vašoj sklonosti da budete verni.

Otkrili smo koji su znakovi Zodijaka najverniji, a koji nisu skloni vernosti prema svom partneru.

Ovan

Volite takmičenja. Dakle, ako posumnjate da za svog partnera niste najidealnije biće na svetu, onda možete početi da tražite drugog partnera koji će se nadmetati sa njim. Pružićete rado priliku muškarcima da se bore za vaše srce. Budite oprezni.

Bik

Vi ste, kao što znate, tvrdoglava devojka i vrlo iskrena, a ako ste upoznali nekoga i u vezi ste sa njim, onda je to za ceo život. Ali, u slučaju da osećate da vam partner ne daje vrstu ljubavi koju zaslužujete, možete početi da je tražite sa strane.

Blizanci

Već znate da ste prilično neodlučni i da se ne možete dugo koncentrisati na jednu stvar. Nažalost, ovo može dovesti do činjenice da vam treba više nego što jedan partner može pružiti. Za vas je veoma važno da vaš voljeni ima sličan smisao za humor i da se sa njim možete smejati i pričati do kasno u noć.

Rak

Vi ste česma emocija i zaista žudite za stabilnošću, što vas čini jednim od najtraženijih znakova. Sa druge strane, imate veliko srce i plašite se da ne povredite svog partnera. Zbog toga vam je lakše da menjate stvari tiho nego da iskreno kažete da volite drugu osobu.

Lav

Morate se osećati kao zvezda svakog filma, a ako vaš partner nije spreman da vam da ovu ulogu, verovatno ćete ga promeniti. Ako vas ne stavlja na pijedestal, sigurno ćete tražiti nekoga ko će to učiniti, i nećete se osećati krivim.

Devica

Brinete se čak i o onim problemima koji se još nisu pojavili. Za vas je pravi stres da uplovite u vezu sa nekim drugim dok imate partnera. Međutim, ako vaš partner ne doseže visoke standarde koje postavlja vaš perfekcionizam, možete potražiti nekog boljeg.

Vaga

Vi ste po prirodi lepi, koketni i tako strastveni da bi od vas svi mogli očekivati izdaju. Ali, veoma cenite romansu i ljubav i to će vas najverovatnije, uzdržati. Ako vam se neko dopadne, na to utiču jake emocije, ne dosada i ne upuštate se u vezu kako biste nahranile svoj ego.

Škorpija

Vi ste zavodljivi, šarmantni i privlačni momcima. Ali, kad upoznate nekoga ko vas emotivno i seksualno ispunjava posvećujete se samo njemu.

Strelac

Nemate filter koji odvaja ono što možete reći i šta ne možete. Dakle, teško je imati tajnu romansu, jer ćete pre ili kasnije to reći partneru. Za vas je seks zabavna igra bez pravila, a ako vaš seksualni život sa parnerom počinje da bude dosadan i upadne u rutinu, poželećete neki izlet sa strane.

Jarac

Vi ste verni i pouzdani, ali niste posebno zabrinuti u pronalaženju ljubavi. Do neke mere, ovo je važno za vas, ali biste radije izabrali da nastavite karijeru nego da se fokusirate na stvaranje porodice.

Vodolija

U principu, kada upoznate odgovarajućeg muškarca, niste skloni da ga menjate. "Izdaja" u vašem nastupu je pre svega, jednostavan flert, besmislena prepiska. Ako zaista volite svog partnera, brzo ćete zaustaviti čak i takvu nevinu igru, dok ne ode predaleko.

Riba

Upravljate emocijama tako da ćete prevariti svog partnera samo ako pokušavate da prekinete neuspešnu vezu. I dok gledate zalazak sunca sa novim partnerom nećete moći da zaboravite na izdaju koju ste učinili.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter