Izvor:
01.11.2017 u 21:22
0

EROTSKI HOROSKOP: Najseksipilnija osobina svakog horoskopskog znaka! (foto)

Ovo je tvoja najprivlačnija osobina…

Svaki horoskopski znak ima neku svoju posebno privlačnu erotsku notu. Otkrivamo koliko je seksepilan tvoj zvezdani znak.

Baš je seksepil nešto za čime žude svi muškarci. Međutim, kad se sve zbroji i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je "mala tajna" svakog horoskopskog znaka.

Ovan: strast

Rođeni u znaku ovna su samostalni i impulzivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh

Bikovi su rođeni vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na lestvici seksepila. Bikovi su majstori za brinuti se o nekome, znaju šta je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vreme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba izlaziti s devicom. Osobe rođene u tom znaku su orentisane na rešenje problema i pedantni su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, device će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima te se dobro osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećajima, pravi su spasitelji u nuždi.

Škorpion: mračna mističnost

Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa škorpionima se može doživeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strelac: dobrota

Strelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole se otvoriti drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora računati s posledicama, jer rođeni u znaku strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Jarci isijavaju neverovatan unutrašnji mir, strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti te rado druge drže na ledu pre nego im poveruju.

Vodolija: šarmantnost

Vodolije su neverovatno šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećajima pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost s bezazlenošću – jer ribe su itekako drske i neće nikome ostati dužne.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter