Izvor:
05.11.2017 u 18:22
0

ZODIJAK OTKRIVA VAŠEG NOVOG PRIJATELJA: Evo koja rasa pasa najbolje odgovara svakom horoskopskom znaku!

Pre nego što se odlučite da kupite psa, proverite sa kojom rasom se najviše slažete.

Ovan

Australijski ovčar

Australijski ovčari su odlučni, samouvereni i puni energije, baš poput Ovnova. Obožavaju fizičku aktivnost i pažnju, a ako je ne dobiju postanu malo ćudljivi. Vole da imaju sve pod kontrolom pa ne čudi to što ih svrstavaju među najbolje pasmine za čuvanje stada.

Bik

Bernski planinski pas

Idealan pas za Bikove je bernski planinski pas. Ovaj dobar div je miran, staložen i veoma inteligentan. Lako se dresira i po prirodi je vrlo privržen. S obzirom na to da Bikovi ponekad imaju faze lenjosti, sjajno će se slagati s ovim psom koji takođe voli povremeno da lenčari.

Blizanci

Čivava

U Blizancima se skrivaju dve osobine, baš kao i u malenoj čivavi. Upravo će se zato sjajno slagati s pripadnicima te pasmine i tolerisati njihove promene raspoloženja. U jednom trenutku mirne, zabavne i opuštene, a u drugom nervozne, to su slatke čivave. Veoma vole svoje vlasnike i na trenutkak mogu biti jako posesivne, što će odgovarati Bizancima koji vole da dobijaju puno pažnje.

Rak

orkširski terijer

Ovi preslatki psi su maleni, ali pravi avanturisti, znatiželjni i razigrani pa ih treba držati pod kontrolom. Pravi su emotivci, baš kao i Rakovi i stvoreni su za zajednički život s dobrodušnim Rakom koji će ih obožavati.

Lav

Sibirski haski

Strastvenim i dominantnim Lavovima potreban je pas koji takođe voli da bude glavna zvezda. Sibirski haski je prijateljski nastrojen, ali ponekad može biti malo tvrdoglav i fokusiran isključivo na sebe, što su osobine u kojima će se sigurno prepoznati Lavovi.

Devica

Šiba inu

Ova japanska pasmina veoma je pronicljiva. Koliko god se vi trudili da sakrijete nešto od njih, uvek će vas nasamariti i pronaći "plen". Nekada lovački pas, šiba inu i dalje u sebi ima instinkte lovca, ali uz pravilnu i pravovremenu socijalizaciju postaje idealan porodični pas.

Vaga

Mešanac pudle i zlatnog retrivera

Nemoguće je ne zaljubiti se u njih. Šarmantni i inteligentni baš poput Vaga, biće im savršeni životni suputnici. Željni su socijalizacije i nežnosti, ali istovremeno su vrlo opušteni i vole da budu sami. Mogu se satima igrati s vama ili jednostavno ležati u vašem krilu, u zavisnosti od njihovog raspoloženja.

Škorpija

Nemački ovčar

Škorpijai i nemački ovčari stvoreni jedno za drugo. I jedni i drugi su znatiželjni, samouvereni i rođene vođe . Nemačkog ovčara odlikuje neverovatna hrabrost i odanost, pa će se po prirodi skeptične Škorpije sklone nepoverenju uvek osećati sigurno i voljeno uz svog odanog psa.

Strelac

Zlatni retriver

Energija, znatiželja i šarm, ovako bi se u tri reči mogli opisati zlatni retriveri, ali i Strelci. Jedino što žele je da usreće svog vlasnika i da mu daju puno ljubavi. Skloni su avanturama i pravi su istraživači, baš kao i Strelci.

Jarac

Francuski buldog

Na staložene Jarčeve uvek se možete osloniti, a za njihovu snažnu ličnost idealan je odani francuski buldog, koji odmah postaje najbolji prijatelj svog vlasnika. Ponekad zna da bude malo nestašan i razigran, pa će pomoći Jarcu da otkrije i svoju drugu znatno opušteniju stranu.

Vodolija

Čau čau

Vodolije su po prirodni vrlo nezavisne i treba im puno vremena za sebe. Upravo im zato odgovara ova pasmina. Iako kao i svi ostali psi naprosto obožavaju svoje vlasnike, ponekad su malo rezervisani i traže svoju slobodu.

Riba

Koker španijel

Nežne Ribe provode puno vremena brinući o drugima i njihovim potrebama, ali možda je vreme da dopuste da i njih neko obasipa ljubavlju. To će sigurno napraviti prelepi koker španijel koji će se najsigurnije osećati u vašem krilu.

izvor:telegraf.rs
Foto:Twitter/El_Universal_Mx

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter