NA PRVI POGLED DELUJE OPASNO I STROGO: Ženu u ovom znaku vredi imati pored sebe!

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. Nju nećete "pročitati" tako lako već ćete kroz vreme pomalo otkrivati nešto novo o njoj, i svaki put ćete se lepo iznenaditi.

Ona na prvi pogled deluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vredilo imati uza sebe - ona je Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno ceni kod drugih ljudi. Može joj se verovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja.

Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slepom slušanju drugih.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada postavi neki cilj, ide prema njemu hrabro i odlučno - ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gde poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Dobro procenjuje ljude i situacije tako da nema smisla ni pokušavati da pred njom nešto glumite. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpija je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, uradiće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zameri, osetiće na svojoj koži zašto nije pametno igrati se sa njom.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/MePinkm

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost