Izvor:
07.02.2018 u 14:34
0

HOROSKOP OTKRIVA: Evo koji ljubimac je idealan za vaš znak!

Ako razmišljaš kako bi bilo lepo udomiti kućnog ljubimca, a nisi sigurna kog – ne moraš sama odlučivati – neka to zvezde učine za tebe.

OVAN: Pas

Rođeni u znaku Ovna, uvek predvode svoje “stado”. Zbog toga je pas, veran i odan koji svog čoveka smatra vođom, sluša i svuda prati, idealan izbor.

BIK: Kornjača

Pošto su Bikovi poznati kao prilično nemirne osobe, kornjača bi mogla poslužiti kao protuteža. Kornjače su mirna, usporena bića, ali njihov tvrdi oklop sličan je Bikovom karakteru – od njega se odbijaju uticaji i sugestije.

BLIZANCI: Zec

Zečevi su radoznali, zaigrani i stalno nešto njuškaju naokolo. To im je zajedničko s osobama rođenima u znaku Blizanaca, pa bi slatki mali zeko bio tvoj idealan ljubimac.

RAK: Gušter

Rakovi su "obični" ljudi koji se ne vole previše isticati pa njihov kućni ljubimac mora biti uočljiv (iako miran kao i oni). Gušteri vole rutinu i toplinu – vidiš li neke sličnosti sa sobom?

LAV: Ptica

S pticom ćeš dobiti Zuzua uz tvog Simbu – jer ti si kraljica životinja. Osim toga, voliš kad se sve vrti oko tebe, pa je ptica – koja celi dan nemirno skakuće i leti naokolo – idealan ljubimac za tebe.

DEVICA: Kameleon

Kameleoni traže beskrajno puno ljubavi i pažnje. Što je dobro jer se upravo tako ti i inače ponašaš prema drugima. Osim toga, osjećaš da te biće koje se stalno mijenja i prilagođava stvarno i razumije.

VAGA: morsko prase

Voliš kad su mala i mazna bića oko tebe, ali da oko njih nema previše posla i obaveza. Zbog toga je morsko prase savršen ljubimac za tebe. Poslušan je, a i željan je ljubavi – kao i ti.

ŠKORPIJA: Jež

Zašto ne bi (barem na neko vreme) udomila prestravljenog ježa kog si spasila sa ulice ili je dolutao u tvoj vrt? Naime, ti i bodljikava životinja imate puno toga zajedničkog. Oboje delujete „bodljikavo“ na prvi pogled, ali kad nekome verujete, odmah postajete nežni i meki.

STRELAC: Konj

Rođeni u znaku Strelca vole boraviti u prirodi i biti slobodni i nezavisni. Zbog toga bi konj bio tvoj idealan prijatelj.

JARAC: Mačka

Pošto nerado odvajaš svoje slobodno vreme za kućnog ljubimca, mačka je za tebe idealna životinja. O njima je lako voditi brigu – kao i o tebi. Imate još nešto zajedničko: oboje ste prilično tašti. A ono najbolje: razumeće tvoju hirovitost – jer su i mačke takve.

VODOLIJA: Mala svinja

Originalna si, pa i tvoj ljubimac mora biti takav. Znaš li nekog da ima kod kuće malu svinju? E, upravo zato je svinjica idealan ljubimac za tebe. Originalan i jedinstven.

RIBE: Riba

Hm, sad sigurno misliš kako to nije naročito originalno? Riba za ribu? Da, ali ako odgovara, onda odgovara.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Twitter/El_Universal_Mx

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter