Izvor:
20.03.2018 u 02:36
0

HOROSKOP OTKRIVA: Evo koji horoskopski znak ne može da vas „smisli“!

Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara.

OVAN

Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.

BIK

Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

BLIZANCI

Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

RAK

Rakovi su veliki emotivci i često zbog osećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.

Mrzim što te volim.

LAV

Lavovi nemaju razumevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osećajnost i pasivnost.

DEVICA

Skromnim Devicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Device će im, kao za inat, uvek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter