Izvor:
20.03.2018 u 21:54
0

NEMAJU SREĆE ZAJEDNO: Horoskopski znaci koji će pre ili kasnije raskinuti! (foto)

Iako volite nekoga puno, možda bi bilo dobro proveriti njegov znak horoskopa, savetuju astrolozi.

Oni tvrde da su zvezde utvrdile da neki znakovi horoskopa jednostavno ne funkcionišu dobro kada je reč o ljubavnoj vezi. Iako na početku veze sve izgleda sjajno i divno, razlike u karakteru će dovesti do razmirica koje će se pojaviti pre ili kasnije.

Rak i Vodolija

U teoriji, ova dva znaka horoskopa mogu biti par, jer su razumna bića. Međutim, Vodolija je znak koji voli slobodu i oseća da ga previše osetljiv i posesivan Rak sputava i guši. Zato Vodolija i Rak nisu najsjajnija kombinacija u svetu zvezda.

Devica i Vaga

Devica i Vaga nikada neće imati dugoročni odnos. Njihov način razmišljanja je potpuno drugačiji. Ovo su dva znaka horoskopa koji se najviše raspravljaju, a među njima nikada neće biti harmonije.

Blizanac i Jarac

Blizanci traže puno pažnje kada su u vezi. Sa druge strane, Jarčevi nisu uvek spremni za to. Ovo je pogrešna kombinacija koja čini ova dva znaka nesrećnim u ljubavnom odnosu.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter