Izvor:
02.04.2018 u 13:55
0

IZMAKNE IM ZA DLAKU: Evo koji horoskopski znaci nikako nemaju sreće!

Iako se priča da su ljudi srećni onoliko koliko su sami odlučili da budu srećni, nekim znakovima to nikako ne polazi za rukom!

Ovim znakovima za dlaku izmakne ljubavna ili poslovna sreća, ali oni su navikli da žive tako.

Evo o kome pričamo…

Devica

Devica voli da se ponaša da je izašla kao pobednik iz određenih situacija, ali istina je potpuno drugačija. Rado će svoje zasluge ponuditi na uslugu nekom kako bi ga učinio srećnim, ali ne i sebe. Beskonačno će usavršavati detalje da bi postigla cilj koji često zna da joj izmakne. Ali, ona nikad ne odustaje.

Strelac

Strelac kao i Devica zna da zaćuti i da prepusti svoju sreću drugima, umesto da je zgrabi. Oni znaju da gube u životu i nose se dostojanstveno sa lošim trenucima. Strelac zna da bude lenj i zbog toga mu najsvetliji trenuci u životu promaknu.

Jarac

Jarcu uglavnom sreća izmiče jer se previše hvali i previše priča kako sve može, ali se ispostavi da ne može. Ne voli kad mu sreća izmakne iz ruku i onda napravi sebi još veći problem zbog svog ogorčenog ponašanja.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter