Izvor:
17.04.2018 u 13:19
0

PRAVO BLAGO: Tri horoskopska znaka koja bi svako želio za brata i sestru!

Uvek možete računati na njih, a i oni na vas. Iako nekada dolazi do rivalstva ili nesuglasica, znate da su uvek na vašoj strani. Da, braća i sestre su veliko bogatstvo, a astrolozi izdvajaju tri horoskopska znaka koji se najbolje snalaze u toj ulozi.

Bik: posebna zaštita

Brat ili sestra Bik je ozbiljna osoba, posebno kada je u pitanju vaša zaštita. Bik je odan do poslednjeg daha onima koje voli. Vaš neprijatelj će biti i njegov neprijatelj.

Međutim, Bik može biti vrlo tvrdoglav. Sporovi sa njim su ozbiljna glavobolja, i čini se da ga nikada ne možete ubediti. Iako zna da vas iznervira i uznemiri, znajte da se njegova tvrdoglavost ne prenosi na vaš odnos. Ništa i niko ga ne može sprečiti da vas podrži.

Vaga: divan mir

Vage kombinuju sve kvalitete koje biste želeli da vidite u svom bratu ili sestri.

Oni podržavaju komunikaciju sa bliskim ljudima i ozbiljno shvataju vaš odnos. Pored neuobičajene predanosti onima koji su im važni, Vaga takođe može spretno izbeći sukobe i dobro se suočava sa problemima. Takođe su vrlo zabavne i sa njima vam nikada neće biti dosadno.

Uživaćete da zajedno provodite vreme. Njihov šarm, duhovitost i veselje privlači ljude. Vaga je u mogućnosti da šarmira svakoga sa kim se upozna, a vi ćete se ponositi činjenicom da ste povezani krvnim vezama.

Ribe: nesebično srce

Ako je vaš brat ili sestra Riba, imate do kraja života neiscrpni izvor ljubavi, predanosti i razumevanja. Riba uvek vidi lepe stvari, čak i ako ih vi nekada ne primetite. Oni će vam pružiti puno ljubavi, jer shvataju da ste za njih retka i neophodna osoba u njihovom životu. Podržavaće će vas do kraja života i uvek će vam biti podrška. Šta god da im kažete, pažljivo slušaju i ne osuđuju vas.

Njihova maštovitost može biti neprijatna kada treba da budu ozbiljni. Međutim, na kraju znate da će biti tu za vas, bez obzira šta vam je potrebno. A ovo je zaista važno.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/BILD_Lifestyle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter