Izvor:
07.05.2018 u 13:18
0

HOROSKOP ZA 7. MAJ: Lavovi pričaju sve u lice, Device raspoložene za flet!

Ovan

Mogli biste da porazgovarate sa partnerom o nedoumicama koje imate, u vezi sa vašim odnosom. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Ne činite previše usluga drugim ljudima.

Bik

Raste nervoza na poslu. Ne dozvolite drugima da Vas iznerviraju. Dobra je saradnja sa ženskim osobama. Bilo bi dobro da završavate obaveze koje imate, a ne da započinjete nešto.

Blizanci

Malo ste nervozniji što se tiče odnosa sa partnerom, ali ne morate da se nervirate oko svake sitnice. Ako niste u vezi, provedite više vremena sa prijateljima. Niste raspoloženi za rad.

Rak

Potrudite se da više vremena provedete sa porodicom. Tako ćete se bolje osećati. Budite skloni kompromisima ako morate da radite.

Lav

Recite svakome u lice šta imate, nemojte preko telefona ili izokola jer može doći do pogrešnog tumačenja. Budite prijatni prema kolegama, iako Vam se danas ne radi. Moguća je glavobolja ili problem sa leđima.

Devica

Danas je dobar dan za kupovinu. Prijaće Vam relaksacija i zabava. Posvetite se partneru, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, moguć je flert danas.

Vaga

Idite na kraće putovanje. Imate podršku od drugih ljudi za sve što želite da promenite na poslu i zato se danas osećate jako dobro. Budite ambiciozni.

Škorpija

Mogući su iznenadni troškovi. Nemojte da donosite neke bitne odluke danas, vezane za novčanu situaciju. Energični ste, ali nemojte da trošite energiju na sitnice.

Strelac

Danas je dobar dan za razgovor sa partnerom. Pokušajte da dođete do rešenja problema zajedno. Odličan je dan za saradnju sa novim saradnicima.

Jarac

Nemate baš dobru komunikaciju sa kolegama. Ne pokazujte svoja osećanja na poslu, jer to neće popraviti stvari, niti ćete biti profesionalni. Budite prijatni prema drugima.

Vodolija

Raspoloženi ste za druženje, pa provedite više vremena sa prijateljima. Ne nervirajte se oko posla, nego pozavršavajte ono što je primarno.

Ribe

Pokušajte da danas vodite otvoren razgovor sa partnerom. Recite šta Vam smeta. Izdvojite više vremena za sebe, za privatni život, nemojte samo raditi.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter