Izvor:
08.05.2018 u 15:01
0

IMAJU VISOKE KRITERIJUME: Ovi horoskopski znaci će vas najčešće smatrati prijateljem!

Do njihovog srca teško ćete dopreti. Iako nekima ovih horoskopskih znakova to nije namera, svejedno će svoje potencijalne ljubavnike jednostavno staviti u fioku zvanu „frend zona“.

Blizanci

Svetski prvaci u lomljenju srca, Blizanci su pravi profesionalci u privlačenju nečijeg interesa i odavanju utiska da su i sami zainteresovani, iako to uopšte nisu. Imaju problem sa ulasko u vezu, ali zato nemaju baš nikakav problem sa rečenicom: ''Ja te vidim samo kao prijatelja.''

Devica

Njima stavljanje ljudi u friend zonu nikad nije namera, ali zbog visokih standarda koje imaju često ostaju razočarani osobom za koju su mislili da ima baš sve što žele.

Vodolija

Oni vole da budu sami, zato im je pomisao na nešto ozbiljnije često poprilično zastrašujuća. Čim osete da je netko zainteresovan za nešto više, spas traže u friend zoni.

Strelac

Obožavaju slobodu, a čim osete da bi neko mogao da im je oduzme, odmah se prebacuju na prijateljski odnos. Friend zona je za njih garancija da će ostati slobodni koliko god žele.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter