Izvor:
30.05.2018 u 22:57
0

VEČERAS JE CVETNI PUN MESEC: Donosi pregršt preokreta, evo o čemu je reč!

Šta kažu zvezde?

Večeras, 30. maja, spremite se za "cvetni pun mesec" a astrolozi kažu da ovaj pun mesec donosi gomilu preokreta. Evo šta to znači za vaš znak!

OVAN

Ovnovi, spremite se za otvaranje Pandorine kutije. Sva osećanja koja su se krčkala u vama i koja ste pokušali da sakrijete eksplodiraće. Pazite samo da ne povredite nekog koga niste želeli i pokušajte da makar deo te energije i emocija usmerite u neki kreativni rad.

BIK

Bikovima se smeši veliki uspeh, ali samo pod uslovom da se složite i sklopite poslovno partnerstvo sa jednom osobom koja vam neopisivo ide na živce. Možda se privatno i ne slažete najbolje, ali ukoliko sklopite poslovni dogovor, znajte da će obe strane neverovatno profitirati!

BLIZANCI

Blizanci, ovo će biti idealan period da se konačno otresete neke loše navike koja vas dugo muči. Šanse za uspeh su izuzetno visoke, pa je situacija sad ili nikad.

RAK

Pun mesec će posebno pogodovati Rakovima koji će biti opušteniji nego ikad. Sve će vam ići od ruke i sve će vam, konačno, biti baš potaman!

LAV

Lavovi, ovaj period iskoristite da se ponovo povežete sa članovima porodice sa kojima niste u najboljim odnosima. Uskoro će vam trebati sva moguća podrška, pa je sada pravo vreme da je obezbedite.

RAK

Pun mesec će posebno pogodovati Rakovima koji će biti opušteniji nego ikad. Sve će vam ići od ruke i sve će vam, konačno, biti baš potaman!

LAV

Lavovi, ovaj period iskoristite da se ponovo povežete sa članovima porodice sa kojima niste u najboljim odnosima. Uskoro će vam trebati sva moguća podrška, pa je sada pravo vreme da je obezbedite.

Zbog toga ćete o sebi čuti mnogo ogovaranja, ali ni slučajno se ne obazirite na njih.

ŠKORPIJA

Škorpije, ako nastavite da insistirate na tome da u svim svojim vezama ostavljate oko sebe oblak misterije, pomirite se sa činjenicom da nikada ni sa jednom osobom nećete ostvariti dublji kontakt o kome maštate. U narednom periodu budite otvoreniji, to će učiniti čuda za vaše međuljudske odnose.

STRELAC

Strelčevi u narednom periodu neće ličiti na sebe. Želeće samo da budu sami i mirni, i neće ih zanimati nikakvo druženje niti avantura. Ne brinite, vratićete se ponovo na staro, a ovaj period mira iskoristite da napunite baterije, to vam je sada preko potrebno.

JARAC

Jarčevi će, suprotno od Strelčeva, u narednom periodu biti u stalnoj potrazi za zabavom i novim poznanstvima. Život će vam biti uzbudljiviji nego godinama unazad.

VODOLIJA

Vodolije, spremite se za žestok udarc i teško razočaranje. Cilj na kome ste tako predano mesecima unazad radili ovih dana slavno će propasti. Očaj vam ništa neće doneti, zato bolje sedite, razmislite i smislite novi pristup problemu.

RIBE

Ribama će u narednom periodu sve ići kao po loju. Ovaj mladi mesec kao da se urotio da Ribama podari sve o čemu već dugo maštaju. Zavalite se i uživajte, ostvariće vam se i ono za šta ste mislili da je potpuno nemoguće!

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter