Izvor:
31.05.2018 u 12:26
0

HOROSKOP ZA 31. MAJ: Bikovi osećaju nemir, Ribe idealizuju voljenu osobu!

Ovan

POSAO
Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo vaše ili trgovina sa tuđim. Bespotrebni trošak prethodnih dana danas umanjuje komfor.
LJUBAV
Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik

POSAO
Nemir koji osećate već drugi dan vam ne da mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
LJUBAV
Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Danas će biti miran dan pa pokušajte da saberete svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO
Ako ne možete da promenite druge, danas menjajte sebe. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
LJUBAV
Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Danas imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore sa partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
LJUBAV
Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji danas pokazuju prema vama punu naklonost.
ZDRAVLJE
Umorni ste.

Lav

POSAO
Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nećete imati ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
LJUBAV
Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.
ZDRAVLJE
Prolazna glavobolja.

Devica

POSAO
Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom danas remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.
LJUBAV
Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili ga vi bar tako vidite. Pokušajte, nemate šta da izgubite. Zaljubljene Device – trk napolje i uživajte sa partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji žele da vam pruže ozbiljnu poslovnu pomoć, ali vi ne želite da je prihvatite.
LJUBAV
Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
ZDRAVLJE
Napetost.

Škorpija

POSAO
Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da nema spasa. Kraj dana ipak donosi smirenje, pa dobro razmislite šta i kako da radite.
LJUBAV
Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi, vaše neraspoloženje ga odbija od vas. Ili se trgnite ili će vaš partner da se trgne od vas…
ZDRAVLJE
Iritacija kože.

Strelac

POSAO
Kolega je danas u superiornijoj poziciji i to vas ljuti. Vaše kraće odsustvo sa radnog mesta donelo je promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
LJUBAV
Zainteresovani ste za osobu koju ste upoznali na poslovnom putu. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek šta dobijate.
ZDRAVLJE
Bol u grlu.

Jarac

POSAO
Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
LJUBAV
Dopadate se nekome ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi danas je naglašena.
ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

Vodolija

POSAO
Umorili ste se prethodnih meseci i sad biste najradije da dane provodite u svom domu. Investicije vam mogu ozbiljno isprazniti bankovni račun.
LJUBAV
Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vodolije čekaju poziv, možda ga i ne dočekaju… Zaljubljeni, danas provedite dan negde u prirodi, prijaće vam!
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Ribe

POSAO
Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu danas može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu, danas su naglašeni.
LJUBAV
Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite. Osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
ZDRAVLJE
Loša probava.

Dnevni horoskop
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter