Izvor:
03.08.2018 u 06:05
0

SEKS NA PLAŽI I U MORU: Prava letnja poslastica, evo koliko je bezbedan po zdravlje!

Letovanje je pravo vreme da se malo razonodite, pa budete čak i nevaljaliji nego inače i probate mesta na kojima to još niste radili.

Ginekolozi ističu da je seks u vodi rizičan po zdravlje, žene koje su probale tvrde da nikada nisu imale nikakvih problema.

Jedan specijalista ginekologije iakušerstva, kaže da najveći problem predstavljaju so i hlor, koji mogu da izazovu iritacije, kao i bakterije koje su uzročnici infekcija. Žene su podložne iritacijama i infekcijama urinarnog trakta, pa samim tim postoji i veća opasnost za njih od polno prenosivih bolesti.

Znači, seks i voda, bar sa doktorske strane gledano, ne idu zajedno. Možda bi se taj problem mogao rešiti seksom na plaži, mada bi i tada trebalo pripaziti jer ni pesak nije prijatelj, pa nije loše poneti neki peškir. Naravno, šta god da radite, gde god da radite, uvek imajte na umu da kondom glavu čuva.

Seks na plaži (uz opreznost) i na drugim mestima dobar je jer….

Najpre zato što hormon sreće pravi čuda. Orgazam je vrhunac užitka u seksualnom odnosu i praćen je nizom fizioloških pojava. Srce ubrzano radi, pojačana je periferna cirkulacija, a sve je praćeno znojenjem, kao posedicom pojačanog lučenja adrenalina. I tada se oslabađa taj čuveni oksitocin, hormon sreće.

Rezultat je jedan – blaženost.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter