Izvor:
21.12.2017 u 21:54
0

MUŠKARCI SU SA MARSA, A ŽENE SA VENERE: Ove stvari definitivno ne shvataju isto!

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere.

Ne kaže se to uzalud, a uobičajene ljubavne fraze, muškarci će često shvatiti potpuno drugačije nego žene. Evo na šta mislimo.

“Moramo da razgovaramo”

On: On će ovu frazu shvatiti kao da postoji problem koji se mora riešiti.

Ona: Za ženu je komunikacija vrlo važna, jer na nju gleda kao sredstvo dodatnog povezivanja s partnerom. Predlog za razgovor ne mora imati svrhu, ali odbijanje razgovora ženu će uznemiriti.

“Ne slušaš me”

On: Muškarac će bolje sagledati situaciju ako razmišlja o njoj, zbog čega će često izgledati nezainteresovano, ali zapravo vas pažljivo sluša pa nemojte planuti baš odmah.

Ona: Žene često izražavaju zabrinutost gestovima i uzdasima, dok muškarci često ne razumiju takvo ponašanje. No to je način kako one razgovor shvataju lično.

“Razgovaraćemo posle”

On: Za muškarca reč “posle” predstavlja neutralnu reč i ne znači odmah nakon što se stvore povoljni uslovi za razgovor pa takođe često ostave osećaj nezainteresovanosti za isti.

Ona: Žene, za razliku od muškaraca, mogu bez problema raditi nekoliko stvari u isto vreme pa ovu frazu mogu doživeti kao uvredu.

“U redu”

On: Muškarci nisu emotivni kao žene pa su kratke reči bez previše epiteta za njih sasvim normalne, kao što su i “OK”, “dobro” i slično.

Ona: Žena u jednom danu izgovara mnogo više reči nego muškarac pa će kratke muške odgovore kao “OK”, “dobro” ili “u redu” često smatrati grubim.

Tišina

On: Kada dođe do problema, muškarci retko govore o njima. Drugim rečima, njima je potrebna tišina kako bi razmislili o problemu.

Ona: Žene, s druge strane, često koriste tišinu kako bi manipulisale muškarcima, dok oni jednostavno ne razumeju takvo ponašanje.

Izvor: kolektiv.me
Foto: instagram/dzentlmen_bgd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter