Izvor:
30.06.2018 u 13:48
0

MUŠKARCI TAKO VOLE: Ovako izgleda savršena žena u njihovim očima!

Muškarci, naime, vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Iako se nekim ženama možda čini da muškarci žele potpunu dominaciju, to ipak nije tako. Nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svim što on kaže i prelazi preko svojih reči.

Takođe, pred muškarcima ne bi trebalo da se žalite i ističete svoje fizičke nedostatke, oni to ionako ne vide kao vi. Nema ništa lepše od žene koja se odlično oseća u svojoj koži i ne boji se to da pokaže.

Takođe, veoma vole i kada žena ima smisao za humor. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu, a može i da da tračak svetlosti nekim, ne tako pozitivnim situacijama.

Prihvatite njegove prijatelje

Nemojte da ga sprečavate da se druži sa svojim prijateljima i odolite želji da mu prelistate poruke na telefonu. Nemojte da ga ograničavate i pustite ga da provodi i vreme i bez vas.

Priuštite i sebi i njemu vreme za sebe, pa dok je on napolju sa drugarima i gleda fudbal, a vi iskoristite to vreme da udovoljite sebi.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati baš sve svoje tajne.

Budite ono što jeste

Ni u jednom trenutku nemojte da se pretvarate da ste nešto što niste. Pokažite jasno ko ste, jer nikome nije drago kad shvati da je vreme proveo sa glumicom.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter