Izvor:
29.05.2018 u 14:03
0

POBOLJŠAJTE SEKSUALNI ŽIVOT: Poslušajte ove savete i doživećete vrhunac za pamćenje!

Ženski magazini obično su puni instant saveta za postizanje vrhunca, od vrelog tuša sa partnerom, do isprobavanja određenih pozicija.

Međutim, često se zaboravlja na intimne trenutke koje provodite sami sa sobom, a oni su i te kako bitni za vaš seksualni život. Evo šta bi bilo dobro da učinite po tom pitanju.

Samozadovoljavajte se svaki dan

Ovo je osnovna vežba na putu ka dostizanju većeg uživanja sa partnerom, a ima veoma blagotvorno dejstvo na organizam. Naučite kako da volite, dodurujete i zadovoljite sebe.

Unutrašnja stimulacija

Orgazam koji nastaje stimulacijom klitorisa uvek je uživanje, međutim, unutrašnji (vaginalni) orgazam obuzeće čitavo vaše telo. Izbegavajte klitoris i fokusirajte se na vaginalno područje koristeći prste ili neku seksualnu igračku.

Udahnite duboko

Većina ljudi prilikom disanja koristi isključivo gornji deo pluća, a zaboravlja na stomak. Neke žene tokom odnosa zadržavaju disanje ili se stegnu. Duboko disanje dovešće više kiseonika do vaših pluća, što će poboljšati cirkulaciju u vašem telu a samim tim i cirkulaciju u intimnoj zoni.

Njišite kukovima

Verovatno ste već do sada primetili da žene koje senzualno plešu zanosno njišu kukovima. Naučite kako da pomerate kukove na različite načine kako biste sebe doveli do stanja uzbuđenosti, uživanja, a zatim i vrhunca.

Pokušajte da ne dostignete vrhunac

Da, dobro ste pročitali. Cilj je da pomoću stimulisanja dospete u orgazmično stanje, ali ne dođete do vrhunca. Kada nakon nekog vremena napokon doživite orgazam, biće znatno snažniji nego inače.

Oznojite se

Žene se više uzbuđuju kada se pomeraju, a muškarci kada se opuste.

Vežbajte ili igrajte jedno pola sata pre nego što počnete sa samozadovoljavanjem ili započnete odnos sa partnerom. Ako vam ne smeta, nemojte se istuširati već ostanite oznojeni. Feromoni iz znoja mogu uzbiditi i vašeg partnera i vas.

Opustite se

Dok se zadovoljavate, možete disati snažno, ispuštati zvukove i pomerati svoje kukove, ali se nemojte opterećivati time da treba da postignete orgazam. Jednostavno uživajte u svom telu i momentu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter