SIGURNO NISTE ZNALI: Muškarci su nesigurniji od žena!

 

Ako ste mislile da se samo mi žene opterećujemo stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se. Muškarci su jednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko stide da o njima i lažu.

 

Višak ili manjak kilograma

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što stvarno imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je reč o kilogramima.

 

Odlazak u salone za ulepšavanje i upotreba kozmetike

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci jednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima lepote, no jedina je razlika u tome što se oni vrlo često to stide da priznaju.

 

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisutnosti devojaka u visokim potpeticama, pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta gde je to uobičajen "dress code".

 

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osećaju nesigurno zbog godina, pa ih često smanje i za celu dekadu.

 

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je biti dovoljno dobro situiran kako bi mogao da izdržava porodicu, poseduje željeni auto i jednostavno se oseća imućno. Uz to ide i činjenica da veliki broj žena finansijska situacija privlači gotovo jednako kao fizički izgled, pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez popriličnih finansijskih sredstava.

 

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

 

Izvor: Kurir
Foto: instagram/dzentlmen_bgd

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live