Izvor:
05.09.2016 u 18:04
0

OSVEŽITE SEKSUALNI ŽIVOT: Pojedite ovu VOĆKU i imaćete nezaboravan ORGAZAM

Dame koje bi da svoj seksualni život uzdignu na višu lestvicu trebalo bi da se bace na konzumiranje ovog voća.

Postoji dosta saveta koji su u direktnoj sprezi sa tim kako najlakše doći do orgazma. Nekada su u pitanju poze koje garantovano vode do nezaboravnog seksa, a ponekad i psiholozi savetuju šta je najbolje da uradite. Sada reč imaju naučnici.

Istraživači u Italiji su na uzorku od 731 žene starosti između 18 i 43 godine otkrili da dame koje jedu više od jedne jabuke dnevno imaju aktivniji seksualni život.

One su odgovarale na 19 pitanja u vezi sa seksualnim aktivnostima, među kojima su i koliko često upražnjavaju seks i u kojoj meri uživaju u njemu. Naučnici su utvrdili da jedenje jabuka značajno uvećava seksualne funkcije.

Objasnili su da to voće sadrži sastojak bitan za povećanje libida i koji oponaša ženski seksualni hormon estradiol.

Takođe, jabuke sadrže antioksidanse nazvane polifenoli koji pomažu kod povećavanja protoka krvi do vagine, što kasnije uzrokuje i lakše dostizanje orgazma.

Izvor: DAILYSTAR.CO.UK
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter