Izvor:
08.09.2016 u 23:18
0

DA LI SE SLAŽETE? Ova ZADOVOLJSTVA nijedan muškarac ne može da pruži devojci

Za devojku ne postoji lepša stvar od dečka koji joj posvećuje pažnju, pruži odličan seks i pošalje neobaveznu poruku.

Ali, postoje i određene stvari koje muškarac prosto ne može da pruži devojci.

Jedna korisnica njujorškog portala Elit dejli sastavila je listu od osam stvari koje muškarci nikada neće moći da učine da bi usrećili devojku.

Skidanje šminke posle dugačkog dana

Iako obožavam šminku, ne postoji bolji osećaj nego kada je skinem. Onaj trenutak kada vidim svoje sveže i čisto lice posle šminke ne može da se opiše.

Skidanje grudnjaka

Ovo je najbolji osećaj na svetu i svaka devojka to zna. Grudima je potrebna sloboda, naročito kada su napolju visoke temperature.

Masturbacijom do orgazma

Ništa se ne može meriti sa muškarčevim dodirom, ali još je bolje kada znate gde tačno da dodirnete sebe.

Kada uđete u farmerke koje su vam bile tesne

Onda kada smršate i konačno uspete da uđete u farmerke koje ste kupile još pre nekoliko godina, to je prava satisfakcija. A svaka devojka u svom ormanu ''krije'' džins koji joj je nekada bio taman.

Parče pice

Sa sto posto sigurnosti mogu da kažem da je pica bolja od seksa. Bolja je od svake hrane, naročito tokom mamurluka ili tokom mesečnog ciklusa.

Kada potrefite autfit

Muškarci nikada neće znati sa kakvim se problemima susrećemo dok se oblačimo. Mi to ne radimo za njih, već za sebe i ostale devojke koje će celo veče da nas odmeravaju. A kada dobiješ kompliment od druge devojke, nema boljeg osećaja.

Vreme utrošeno na serije

Kada stignete da odgledate sve najnovije epizode omiljenih serija, osećate se kao da vam je pao veliki kamen sa srca.

Kada vam najbolja drugarica pošalje poruku

Ona kao da zna kada je najbolje vreme da mi napiše poruku. Hvala ti najbolja drugarice, ti znaš koje me reči čine srećnom i manje ludom.

Izvor: elitedaily.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter