Izvor:
10.09.2016 u 20:28
0

IPOVEST UCVELJENE DEVOJKE: Kada vidim PENIS potpuno poludim!

Jedna devojka zbog svog straha godinama živi u apsistenciji. Ovo je njena potresna priča.

Nisam ružna, imam zaista dobre noge, a čak ni moj struk nije toliko loš – ovako je započela svoju neobičnu ispovijest anonimna djevojka,

Prvi seksualni odnos imala je sa 15 godina.

– To je bila tipična tinejdžerska priča, iskrala sam se krišom dok je moja mama spremala večeru. Ali, nakon toga, dogodilo se nešto grozno. Sa 22 godine, dok sam bila na koledžu, razvio mi se prilično neprijatan i bolan osjećaj u predelu vagine. Poremećaj koji se zove vulvodinija.To se postepeno pogoršavalo, do trenutka kada nisam mogla da podnesem da me neko dotakne u predelu vagine. Bolelo me je čak i kada dugo sedim, ili dok nosim uske pantalone – kazala je ona.

Ubrzo je pronašla doktora koji je specijaliziran za takve bolesti. On ju je naterao da stavi ogledalo između nogu, kako bi mogao da joj pokaže crvene kolutove koji su se nalazili oko vagine.

Bolni tretmani

– Tretmani koje sam imala, bili su užasno bolni, kao da me je neko ubadao nožem, a osim što su bili bolni, morala sam da apstiniram, ali i da odem na operaciju. I pored toga, dečko sa kojim sam izgubila nevinost bio je uz mene. A onda kada se sve to završilo, i kada sam odlučila da ponovo imam seks, on je nestao – ispričala je ona.

Oporavak je bio prilično brutalan.

Nisam ni slutila da ću toliko kopči i šavova imati tamo dole. Ali ono što je bolelo više od toga su psihički ožiljci. Sa vezama i seksom pauzirala sam nekoliko meseci. Ali polako sam došla na ideju da pokušam ponovo, želela sam da imam dečka, i nekoga pored sebe. Prvi dečko koji mi se zaista svideo, činio mi kao savršen.Sa njim sam imala zaista lepe momente, ali kada je došlo vreme da spavamo zajedno jako sam se uplašila. Osećala sam kao da sam slomljena “tamo dole”. A onda nakon nekoliko sedmica, prestao je da odgovara na moje pozive. Nakon toga, stalno sam bila u potrazi za tipom kojem bih mogla da verujem i koji će biti nežan prema meni, najviše zbog mog problema – kazala je ona.

Pokušala je sa sastancima na slepo, a jednom se čak zaljubila u svog kolegu.

Činjenica ja da sam slomljena, osećam da sam nedostojna nečije ljubavi, i to sve zbog stvari koja je mogla da se desi bilo kojoj ženi, za mene je postala previše. Moj strah bio je ogroman. Nastavila sam da izlazim, pratila sam razna dešavanja sa svojom porodicom i prijateljima.Cela ova “penis blokada” ima čak i svoje prednosti, prvenstveno zbog toga što je preskočila neverovatnu količinu kretena koji su me spopadali na svakom koraku, a jedino što su želeli od mene je seks, a živim u Njujorku – smatra ona.

Slomljena i prazna

Ginekolozi su joj rekli da je operacija odradila odličan posao, da se nikakva promena čak i ne primećuje. Ali pregledi su i dalje bolni. Preplašena je…

Nakon toliko godina, kada sagledam svoj život bez seksa, mogu da kažem da je moj život divan, i ono što me usrećuje jesu moja porodica, i prijatelji. I dalje sam druželjubljiva i otvorena osoba. Ali ono što mnogi ne vide je koliko sam u stvari slomljena i prazna u sebi. Jednog dana, nadam se da će moje rane potpunosti zacjeliti – opisala je svoju situaciju, u nadi da će se osećati lakše.

HappyTv.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter