Izvor:
11.09.2016 u 17:45
0

NEOBIČNA LJUBAV: Tinejdžerka zaprosila šezdesetogodišnjeg domara iz škole! (VIDEO)

Prosidba pred kamerama nije ništa neobična stvar, ali kada tinejdžerka zaprosi šezdesetogodišnjaka, onda i te kako izazove pažnju javnosti. Lisa Miler je prošle nedelje u Škotskoj zaprosila Džim Kera, oca troje dece, koji je prihvatio njenu ponudu.

Džime, zajedno smo godinu dana i ja te stvarno volim. Ne bih te menjala ni za šta, hoćeš li se da se udaš za mene? – čuje se kako se Lisa obraća Džimu nakon čega joj je on potvrdno odgovorio.

Lisa i Džim upoznali su se tako što je on radio kao domar u Lisinoj školi. Par je u vezi od novembra prošle godine, kada je on, navodno, napustio svoju ženu. Sada već i žive zajedno, prenosi mail.online.

Ljubav između 60-godišnjeg domara i 18-godišnje devojke razotkrio je učenik s kojim je Lisa išla u školu koji je na Tviteru objavio zajedničku fotografiju Lise i Džima.

Ma nema šanse. Devojka koja je išla u moju školu verila se sa domarom koji je tamo radio – stoji uz fotografiju.

Sudeći prema komentarima, post je izazvao bes i osudu javnosti, ali i Džimove ćerke 32-godišnje Elison Ker.

To je moj tata, a ja imam 32 godine, pa zamislite samo kako je meni i mojoj porodici da to gledamo – izjavila je i dodala da sa svojim ocem više ne želi da ima nikakve veze.

I škola je reagovala tako što je domara suspendovala u martu

Morali smo nešto da preduzmemo – poručili su iz škole.

Lisina porodica podržava njihovu ljubav, a osim Džimove ćerke, podršku imaju i od ostatka njegove porodice

Ona ga voli svim srcem i ne deluje kao žrtva kao što to ljudi pričaju. On joj je puno pomogao, prevazićiče oni zajedno sve ovo – rekao je izvor blizak paru.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Bolo Bolo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter