Izvor:
09.12.2018 u 16:29
0

ODABERITE PRAVU OSOBU: Jedino na ova četiri načina možete da razlikujete ljubav od strasti!

Izbegnite katastrofu i odaberite za sebe pravu osobu.

Početak novog romantičnog iskustva je samo po sebi uzbudljivo. Ove četiri stvari će vam pomoći da razlikujete ljubav od strasti i da izaberete za sebe pravu osobu sa kojom možete da uplivate u ozbiljnu vezu.

Zaljubljivanje može da bude prekretnica u životu za svakog od nas. Zbog toga je jako važno da znate kakva su prava osećanja partnera prema vama.

Na početku veze sve je slatko, pa je jako teško razlikovati ljubav od čiste požude. Kako se ne biste razočarali, obratite pažnju na ove stvari.

Teri Orbuh, profesor sociologije i istraživač odnosa među parovima, je došao do zaključka da postoje četiri ključne stvari koje razlikuju ljubav i strast.

Upoznavanje sa prijateljima

Profesor Orbuh tvrdi da je prvi znak da vas neko zaista voli to što teži da vas upozna sa voljenim osobama i osobama od poverenja. Ako vas partner još na početku veze prdstavi svojim prijateljima i porodici, to znači da ima ozbiljne namere.

Ako ste važni nekoj osobi ona će želeti da čuje mišljenje i ljudi kojima veruje, ali i da vas poveže sa njima kako ne bi morao da deli vreme na prijatelje i vas.

Ukoliko partner potencira na susretima "jedan na jedan" onda nije siguran u svoje emocije i ne želi dublje da vas uvlači u svoj život.

Izbor reči

Ovo je sledeća stvar na koju bi trebalo da obratite pažjnu, prema profesoru Orbuhu. Ukoliko vaš partner česće koristi zamenicu "ja" umesi "mi", onda se koleba vezano za svoja osećanja.

Kada neko pravi planove, a istovremeno vas vidi pored sebe, on će koristiti množinu i uključiće vas u svoj život na svim poljima.

Samorazotkrivanje

Kada je partner ozbiljan u svojim namerama da sa vama otpočne vezu, onda će on pričati mnogo o sebi i razotkriće vam sve svoje tajne, čak iako to vi niste tražili od njega.

Ipak, ako neko prema vama oseća samo strast, pričaće vam o samo o površnim stvarima koje se tiču njegove ličnosti, na primer, o hobijima, omiljenim filmovima i alično.

Uticaj

Pema profesoru Orbuhu, trebalo bi da obratite pažnju na to kakav uticaj imate na partnerov život i njegove planove. On navodi primer: "Ako neka osoba nađe posao u drugom gradu i saopšti vam da se seli, a počne da vam priča o planovima veze na daljinu, onda se očito radi o strasti. Ali ako u toj istoj situaciji vidite da osoba razmišlja i o vašem poslu i o tome gde bi bilo bolje za oboje da živite i kakva vam je perspektiva, onda znajte da vas taj neko voli i da želi da provedete ostatak života zajedno":

Pored ovih stavki, trebalo bi da isključite i ljubav na prvi pogled, jer prema naučnicima ona zaista ne postoji. To je definitivno strast.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter