Izvor:
13.09.2016 u 16:24
0

ISPOVEST DEVOJKE KOJA ĆE VAM SLOMITI SRCE: On više neće biti moj, žalosna sam što…

Zovem se Kristina i imam 28 godina. Teško mi je pričati s bilo kime o toj temi jer sam žalosna što više on neće biti deo mene. On će od sutra biti od neke druge osobe, a ne od mene. Žalosna sam što ne mogu ništa napraviti kako bi to promenila. Ali takav je moj životni put.

Zašto ću ostaviti dečka? Zato što odlazim iz zemlje u potrazi za boljim poslom i životom. Ne mogu više živeti u zemlji gde već godinama tražim posao. Završila sam ekonomiju i od završetka faksa nema posla za mene. Trudila sam se da ga nađem, ali nisam uspela. Priznajem odustala sam. Slomljena sam. Prošla sam hrpetine i hrpetine razgovora za posao i nitko me nije primio.

Znam da ima i drugih koji dele sličnu sudbinu kao ja i znam da im je teško koliko i meni. Ali ja moram dalje. Ja želim više i želim živeti kao normalna osoba. Osoba koju cene i koja će živeti od svoje plate, a ne živcirati roditelje stalno za novac i za hleb.

Zemlja nam je priuštila ovakav život. Život u kojem moramo voljene osobe i stvari napustiti da bi mogli nešto svoje stvoriti. Da ne budemo gladni konstantno. Da ne budemo u depresiji jer nas nito neće i da ne budemo u društvu u kojem je mržnja na prvom mestu. Zemlja u kojoj živimo ne mari za nas. To je istina o kojoj svi pričaju svaki dan, ali ništa ne preduzimaju.

Moji roditelji kad sam im objasnila kako se osećam su me podržali i rekli da pokušam naći sreću i zadovoljstvo van Srbije. Zahvalna sam im što me razumeju i što mi žele pomoći. Videli su da sam u depresiji što ne mogu sama krenuti u pravi život. Da se razumemo uvek su mi spremni pomoći i pomažu mi, ali razumejuu zašto želim sama. I tokomm pisanja ove priče razmišljam o svom dečku i razmišljam kakvu poruku da mu pošaljem. Kako da mu objasnim da neću više biti s njim i da odlazim iz zemlje. Da više nećemo provoditi vreme zajedno i da on mora krenuti dalje. Odlučila sam se za poruku jer je meni to preteško. Volim ga prestrašno i htela sam zauvek ostati s njim. I pozvala bih ga da ide sa mnom, ali ja ne želim da ostavi svoju porodicu radi mene. Ne želim ga odvajati od njegovih roditelja. To bi mi bilo još teže da znam da je nege vani i da sam ja zaslužna što sam ih razdvojila.

Ne želim s tim živeti. Previše ga volim da mu to napravim. Žao mi je.

Izvor:net.hr
Foto: Twitter/자유민주의 지평을 연다

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter