Izvor:
13.09.2016 u 22:16
0

SVE PRŠTI KAO IZ VODOPADA: OVO su EROTSKE ISPOVESTI žena koje su ispričale kako SVRŠAVAJU!

Kajla, 23
Pre nego što sam nabavila dildo, uvek sam koristila krastavac.

Paule, 26
Uvek sam koristila električnu četkicu za zube. Osećaj je bio odličan, dok je nisam pokušala koristiti pod vodom, to je bila glupa ideja.

Karla, 23
Pre nego što sam nabavila dildo, uvek sam koristila krastavac.

Pauline, 26
Uvek sam koristila električnu četkicu za zube. Osećaj je bio odličan, dok je nisam pokušala koristiti pod vodom, to je bila glupa ideja.

Karolina, 24
Koristila sam glavu od tuša, ta me stvar nikad nije izneverila ili ostavila samu kad mi je bilo najpotrebnije.

Mihaela, 26
To je ludo i zapravo ne mogu verovati da pričam nekome, ali ja sam koristila sušilo za kosu. Koristila sam postavku za hladno duvanje i moram vam priznati da mi je sav taj sveži vazduh jako godio.

Jami, 27
Koristila sam ogromnu šargrepu , ali sam prestala jer me bilo strah da će mi zapeti.

Lauren, 30
Koristila sam dršku od metle dok sam bila mlada. Sada mi se čini da je to bila najgluplja moguća stvar, no tada je osećaj bio predivan.

Michaela, 27
Svojevremeno sam nagurala svašta u sebe, no verojatno najdraža stvar uz koju sam svršila je hladna kašika. Jela sam sladoled i osetila potrebu pa je jedna stvar vodila drugoj…

Rachel, 21
Najčudnija stvar verovatno je bila flomaster. Učila sam za ispite i bila pod velikim stresom pa sam mislila da će mi orgazam pomoći da se usredotočim. Imao je sasvim suprotan efekt…

Nikol, 22
Koristila sam onaj neki električni masažer iz prodavnice sa tehnikom. Danas sam sigurna da ga gotovo sve žene koriste kao vibrator, no tada sam se osećajla jako zloćasto.

Keli, 29
Verovatno najčudnija stvar koju sam koristila bila je neoguljena banana. Baš sam bila usred pravljenja frapea i sinulo mi je da želim isprobati bananu u sebi.

Hilari, 25
Kad sam bila mlađa roditelji su mi kupili plastičnu lutku. Iskoristila sam nenu ruku kako bi se zadovoljila kad mi je bilo 17 godina i to mi se činilo kao ultimativni potez osvete.

Erika, 32
Koristila sam dečkov jastuk. Zvuči čudno, ali obožavam kako njegov jastuk miriše pa ga svako malo koristim kako bih se zadovoljila. Verovatno zato što je to bio prvi način na koji sam naučila masturbirati, jašući jastuk. To u kombinaciji s dečkovim mirisom i osećaj je stvarno super.

Izvor: Novi.ba
Foto:Twiter/Elena Lewis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter